четвер, 24 квітня 2008 17:00

Світлана Лобода презентувала альбом "Не ма4о" (ФОТО)

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Киянка Ксенія Лобода з матір’ю Наталією Василівною (ліворуч) прийшла на презентацію альбому своєї старшої сестри Світлани
Киянка Ксенія Лобода з матір’ю Наталією Василівною (ліворуч) прийшла на презентацію альбому своєї старшої сестри Світлани

У столичному клубі "Арена" 25-річна співачка Світлана Лобода презентувала свій другий альбом "Не ма4о".

На вході гостям роздають диски та плитки чорного шоколаду. У залі — два шоколадні фонтани. На прозорих тацях свіжі полуниці. На екранах транслюють кліп Лободи "Не ма4о", у якому співачку повністю вимащують шоколадом.

42-річну телеведучу Руслану Писанку оточують фотографи.

— Я пришла з друзьями общаться, а тут вы, — лютує Писанка. Сідає за стіл із фотографом Олександром Ктіторчуком. Той заглядає у її глибоке декольте. Каже, що Руслана схудла.

— Я ще нічого, а от Свєтуля худюща, — дивується Писанка. — Просила її розкрити таємницю, як боротися з целюлітом. Свєта тільки посміювалася.

У залі за 200 грн продають білу майку, яку випустила Лобода. Там непристойний напис англійською. Її обережно розглядає травесті Монро (насправді — 30-річний Олександр).

— Я таку тільки на ранкову пробіжку можу вдягти, — морщить носа. — Це не нове слово в моді, а просто хороший піар-хід.

Каже, Лободу знає з 16 років.

Наші діти взяли від батьків усе найкраще

— Я закохалася в її вії, такі довжелезні! — закочує густо підведені очі. — Свєта дуже вихована. Недавно намагалася розпитати її про секс, але вона відмовчувалася, бо скритна. Уважаю її єдиним секс-символом в Україні. Після кліпів Свєти просто нервово курю в коридорі! Якщо вас у ліфті вщипнули за задницю, то не брикайтеся, а просто мило усміхніться.

Пошепки скаржиться, що важко стояти на 20-сантиметрових підборах. На чорні босоніжки Монро приклеєні паперові метелики.

— Чим більше шампанського п"ю, тим вище мої метелики злітають, — пристукує підборами. — Дві години їх клеїла.

За столиком під сценою сідають футболіст київського "Динамо" Владислав Ващук, 33 роки, і його дружина, 38-річна рестораторка Маргарита Січкар. Тиждень тому в них народилася донька Василиса.

— Залишили її з моєю мамою, — розповідає Січкар. — Дівчинка пухленька, красивенька. Наші діти взяли від батьків усе найкраще. Від мене — розум, від Влада — красу, — киває на чоловіка.

Від першого шлюбу Маргарита має 20-річну доньку Євгенію. Від Влада народила сина Віталія. Йому 6 років. Після народження доньки чоловік пообіцяв подарувати їй автомобіль.

Ліда Петрова, дружина бізнесмена Валіда Арфуша, виводить на сцену свою 4-річну доньку Емілі. Дівчинка тицяє в зал середнім пальцем.

— Она еще маленькая, не понимает этого неприличного жеста, — виправдовується Петрова. — Зато смотрелось интересно.

На концерт приїхала мати Лободи, 51-річна Наталія Василівна. Вони з донькою Ксенією, 16 років, сидять за столиком на верхньому ярусі клубу.

— Мамочка, хочу подарить тебе цветы, — говорить Світлана зі сцени. Трясе букетом, але відкладає його вбік.

Батьки Лободи живуть в Ірпені. Наталія Василівна працює в Києві фахівцем з енергозбереження. Батько Сергій Васильович, 51 років, очолює перонну службу на авіазаводі.

— У чоловіка піднявся тиск, залишився вдома, — пояснює Наталія Лобода. — Свєта до нас не часто навідується. Коли приїжджає — зразу лягає спати. Дочка нам матеріально трохи допомагає. На день народження подарувала мені пральну машинку.

Каже, у творчість доньки не втручається.

— Коли співала у "Віа Грі", ми були проти їхніх відвертих костюмів. Чоловік казав: "Як артистка вона мені подобається, а як донька — ні", — морщиться. — Кажуть, Свєта збільшувала собі губи і груди. Це неправда, ви подивіться на неї — там усе своє.

Розповідає, що знайома з коханим Світлани.

— Він років на сім за Свєту старший. Дуже добрий. У такому віці з такими статками, як у нього, це велика рідкість. Але про весілля Свєта поки що мовчить. Каже, онуків років п"ять іще треба зачекати.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода презентувала альбом "Не ма4о" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути