середа, 28 серпня 2019 08:01

Софія Ротару крутить роман із удвічі молодшим чоловіком

Софія Ротару крутить роман із удвічі молодшим чоловіком

— Я люблю жінок старшого віку, з голлівудською усмішкою та божевільною енергетикою. Софія Михайлівна саме така. Вона — справжня мрія, — каже білоруський співак 38-річний Олександр ПОПОВ. Йому приписують роман зі співачкою Софією РОТАРУ, 72 роки.

Чутки про романтичні стосунки між Поповим і Ротару з'явилися минулого тижня. Тоді Софія Михайлівна давала концерт у білоруському Мінську. Весь вечір Олександр провів за кулісами. Після виступу чекав Ротару в артистичному фойє, куди не пускають сторонніх. Наступного ранку розмістив у "Інстаграмі" фотографію, на якій тримає Софію Михайлівну за руку.

— Саша останнім часом часто їздить до Києва. Йому пощастило — в нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України може безперешкодно. Там він днює і ночує. А коли в нього запитують, що робить в українській столиці, лише усміхається у відповідь, — говорять в оточенні співака. — У Софію Михайлівну він закоханий із дитинства. Два роки тому робив їй пропозицію.

Олександр Попов народився у білоруському Бобруйську. Зараз живе у Москві. Раніше був солістом російського гурту "Турбомода". З 2014-го розпочав сольну кар'єру. Кілька років тому ходили чутки про його роман із російською співачкою Тетяною Булановою, 50 років. Заради нього жінка пішла від чоловіка — футболіста Владислава Родимова.

Софія Ротару 34 роки прожила у шлюбі з музикантом Анатолієм Євдокименком. Він помер 2002-го після інсульту. Виховали сина Руслана. Йому 49 років, працює музичним продюсером. Після смерті Євдокименка Софії Михайлівні приписували роман з гітаристом її ансамблю Василем Богатирьовим.

— Моя єдина любов — мій чоловік Анатолій, — каже Ротару. — Його немає вже багато років, але мої почуття до нього нікуди не ділися. Про другий шлюб і мови бути не може.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару крутить роман із удвічі молодшим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути