четвер, 01 листопада 2007 16:54

Сніг сниться до новин або гостей

 

"Після травми, отриманої в ДТП, я почав бачити жахливі сни про автокатастрофи, стрілянину, Афганістан — хоча й не був там. Не дуже й надаю тим снам значення, бо знаю, що пережив стрес, а це одразу не зникає. В одному сні повторився сюжет із моєю автопригодою. Я його бачив за два дні до нещасного випадку, але не звернув уваги на попередження. Ми з товаришем сіли в таксі й поїхали на Міст метро, бо там начебто ловилася велика риба. Не пригадую, чи були якісь снасті. Таксист сказав, що трохи підвезе нас, а тоді висадить, бо в нього поламана машина. "Я не хочу йти пішки, — заявив мій товариш. — Ми ж платимо бабки". "За безпеку не ручаюся", — відповів таксист. Через кілька кілометрів у машині почало щось скреготіти, потім від неї відкотилося колесо, нас кинуло на зустрічні автомобілі. У повторному сюжеті вже відкотилося два колеса, ми ловили їх дорогою, а потім стався наїзд. Цей сон — спогад про те, що сталося, чи, може, знову якесь попередження?

Віктор Сильвестрович, 43 р., м. Київ".

Образи вашого сну — це пережиті емоції, що нагадують про себе. Нові деталі сну засвідчують ваше одужання, потребу  звільнення від важких переживань.

Чоловік час од часу залишає мене з дітьми, а потім повертається

"Розповім сон, що наснився батькові напередодні зникнення мого чоловіка з дому. Час од часу залишає мене з дітьми, а потім повертається. Приїжджає батько до нас у гості. Заходить до хати. У кухні біля порогу в спальню лежать двоє поросяток і рохкають. Раптом з-під ліжка вибігає тхір і тікає з хати. За кілька хвилин вискакує зі спальні ще й маленьке тхореня. Тато його зловив, виніс на вулицю і прибив. Нам усім не дає спокою цей сон. Я дуже хвилююся за своїх дітей.

Олеся, 31 р. Чернігівська обл.".

Справді, сон тривожний, але оптимістичний. Можливо, позбудетесь клопотів через випадок, який доведеться пережити.


"Снилося, що пасу овець у горах. Але повіяв сильний вітер, раптово випали сніги. Якийсь чоловік час од часу залишає мене з дітьми, а потім повертається. Навколо отари бігають собаки-завертальники, грім гримить. Мені стало лячно за дочку-студентку, відчув, що її не стало. Я далекий від випасу худоби, займаюся ремонтом годинників.

Едуард, м. Івано-Франківськ".

З образом снігу пов"язують новину, звістку, несподіваних гостей. Цей образ підсилюється образом собак — друзів. Друзі, можливо, стримують вас. А донька, очевидно, незабаром вийде заміж.

Зараз ви читаєте новину «Сніг сниться до новин або гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути