Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 00:45

Син принцеси Діани заручився

Спадкоємець британського престолу, син покійної принцеси Діани 28-річний принц Вільям та його дівчина Кетрін Міддлтон, 28 років, заручилися. Весілля пара планує влаштувати навесні або влітку 2011-го в Лондоні.

— Вільям та Кетрін заручилися у жовтні під час відпустки у Кенії, — каже офіційний представник Букінгемського палацу. — Більш детальну інформацію про весілля оголосять після різдвяних свят. Принц Вільям повідомив радісну новину королеві. А перед заручинами попросив дозволу у батька Міддлтон.

Вони зустрічаються кілька років. 2008-го преса поширила чутки про їхній розрив нібито через зраду Вільяма. 2009 року Кетрін заявила, що покине принца. Їй набридло чекати, доки той запропонує руку і серце. Британці навіть дали дівчині прізвисько Вейті-Кейті. Від англійського слова "вейт" — чекати. Але за два місяці закохані помирилися.

Майбутнє подружжя познайомилося 2001-го. Тоді вони жили в одному будинку в університеті Шотландії.

— Раніше Вільям казав, що не хоче одружуватися, доки йому не виповниться 28 років, — розповідають у Букінгемському палаці. — Він хотів зробити кар'єру, а тоді думав про створення сім'ї.

Принц наразі є пілотом вертольота пошуково-рятувальних робіт у Королівських військово-повітряних силах. Після одруження пара планує жити у Північному Вельсі. Там Вільям зможе продовжувати службу.

Кажуть, королева Єлизавета II хоче перенести весілля старшого онука на 2012 рік, аби шлюбна церемонія збіглася зі святкуванням 60-річчя її правління. Королева Великобританії керує країною з лютого 1952-го.

Майбутнє королівське весілля експерти оцінили у $40 млн.

Зараз ви читаєте новину «Син принцеси Діани заручився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути