пʼятниця, 17 грудня 2010 16:22

Сідниці як у Надії Мейхер має кожна п'ята українка
5

Даша Астаф’єва під час зйомок для американського журналу ”Плейбой”
Фото: фото з сайта www.navse100.in.ua
Оголені сідниці Ольги Горбачової
Світлана Лобода погодилася на відверту фотосесію для журналу ”GO”
Наталя Могилевська роздяглася для грудневого номеру чоловічого журналу ”ХХL”
Сідниці Надії Мейхер біопсихолог називає українськими

На виставці "Жінки до десятої ранку" в одному зі столичних культурних центрів на Подолі було виставлене відверте фото Світлани Лободи, 28 років. На ньому роздягнена співачка лежить на своєму бойфренді. Груди затулені руками, сідниці підняті, худощаві.

Фото роздивляється столичний біопсихолог 46-річна Людмила Гавриленко. Вона визначає характер людей за формами їхнього тіла. Каже, що співпрацює з кількома шлюбними агенціями:

— Часто звертаються клієнти з фотографіями. Чоловіки приносять знімки жінок у повний ріст. За сідницями, на їхнє прохання, визначаю уподобання жінки, характер, уміння готувати.

Сідниці Лободи — плоскі та худі. Це сідниці-дошки. Вони більше нагадують продовження спини. По сідницях можна визначити комплекси жінки. Світлана часто закохується, але втрачає партнерів, бо не може вибрати між ними. Їй потрібні всі та одразу. Очевидно, боїться бути в тіні. Роздягається для того, щоб про неї заговорили. Емоції часто заважають їй приймати оптимальні рішення. Жінки з плоскими сідницями активні в ліжку, пристрасні й чуттєві. Але часто обманюють.

Оголені сідниці на світлинах демонстрували співачки Наталя Могилевська, Ольга Горбачова, Даша Астаф'єва і Надія Мейхер.

— На відвертих фотосесіях воюю з фотографами за кожен сантиметр свого одягу, — каже Наталя Могилевська, 35 років. Вона роздяглася для грудневого номеру чоловічого журналу "XXL". — Тепер сиджу й думаю, що скаже мама. Теперішній шоу-бізнес вимагає від жінки відвертості. Кілька століть тому мене за це спалили б на вогнищі.

— Попа Могилевської нагадує сідниці-полуниці. Це може свідчити про любов Наталі до солодощів. Як правило, жінки з такою формою сідниць мають чимало коханців. Але не впевнені у собі, тому можуть забаритися із заміжжям, залишитися на самоті. Їм не вистачає наполегливості та впертості. Такі жінки — гарні начальниці, але неповороткі в домашніх справах. Від них годі чекати смачної вечері.

Біопсихолог каже, що смачно готує 29-річна Ольга Горбачова. Голяка вона знялася влітку для трейлеру фільму "Вежа".

— Вона хороша мати й господиня, але на роботі млява. Жінки з сідницями у формі серця — меланхоліки. Швидко втомлюються, тому рано лягають спати.

Солістка дуету "НікітА" Даша Астаф'єва, 25 років, часто знімається у фотосесіях для чоловічих журналів та у кліпах.

— У Даші сідниці-булочки. На них швидко проявляється кожен зайвий кілограм. Такі дівчата мають м'який характер, готові підкорятися чоловікові. Можуть часто міняти рішення і партнерів.

Сідниці 28-річної Надії Мейхер біопсихолог називає українськими:

— Такі в кожної п'ятої українки, але виставляти їх на огляд погодилася тільки Надя.  Характеризують її як спритну жінку. Вона багато чого досягне. Кілька разів мінятиме чоловіків. При цьому керуватиметься не почуттями, а реальними можливостями. Хитра. Планує життя років на 10 уперед.

Зараз ви читаєте новину «Сідниці як у Надії Мейхер має кожна п'ята українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути