четвер, 25 червня 2009 19:52

Сергій Єрмаков пошив сукню для Мадонни

  Портрет американської співачки Мадонни на корсеті сукні київського дизайнера Сергія Єрмакова художник Павло Крисоненко намалював у стилі італійського живописця Сандро Ботічеллі
Портрет американської співачки Мадонни на корсеті сукні київського дизайнера Сергія Єрмакова художник Павло Крисоненко намалював у стилі італійського живописця Сандро Ботічеллі

Київський дизайнер незрячий 37-річний Сергій Єрмаков пошив сукню для американської співачки Мадонни. Верхня частина — корсет, обгорнутий полотном із портретом співачки. Знизу — спідниця у вигляді мантії.

— Хочу немного доделать платье. Под мантией будет еще маленький купальник — это более по-мадонновски. Она — моя муза, — каже дизайнер у своїй майстерні на столичній вул. Гоголівській. Помічниця Світлана акуратно чіпляє корсет сукні на манекен.

— Мадонну на корсеті намалював художник Павло Крисоненко, — Єрмаков складає руки на грудях. — Я довго шукав майстра, який зобразив би її у стилі Ботічеллі, щоби була свіжа, романтична. Це важко: полотно на корсеті не пласке, а має форму жіночої фігури. Такий же портрет замовив для себе. Висітиме у спальні, над ліжком.

— Із розмірами Мадонни вгадали?

— Думаю, цей корсет не носитиме ніхто. Одягти його можна, але краще хай буде на манекені. А мантію можна носити. Наприкінці березня поїду в Америку з великим показом. Там відкриватимуть великий центр допомоги людям із дефектами зору, про мене знімуть фільм. Пообіцяли передати Мадонні плаття. Звісно, хотів би зробити це особисто. Якби зустрілися, показав би їй усі свої колекції. Я ж кожну фінальну сукню присвячував їй. Під її балади мені плаття добре придумуються.

Відпиває з пляшки мінеральної води.

— Щодня — свято, безкінечні дні народження. Можна спитися остаточно, — жартує. 19 червня Сергій святкував 37-й день народження.

Такий же портрет замовив для себе. Висітиме у спальні, над ліжком

— Свєта Вольнова в подарунок привезла з Америки три футболки з Мадонною. Це одна з них, — розтягує на собі білу футболку з портретом співачки. — Інна Цимбалюк подарувала окуляри "Луї Віттон". Я на них уже давно дивився. Не купував, бо коштують понад тисячу доларів. Співачка Камалія принесла срібну ікону. Багато парфумів отримав від друзів. Це добре, бо я наче італієць — люблю ними обливатися. День народження вдався. Правда, я втомився. О першій ночі випив коктейль і зразу поїхав додому спати. В особистому житті нічим хвастатися. Після розлучення серйозних стосунків узагалі не мав.

Чотири роки тому Сергій розлучився з дружиною Людмилою. Вона живе в Італії.

— Востаннє бачив її по телевізору. Російські телевізійники полетіли до неї, коли знімали про мене документальний фільм. Вона незаміжня. Наші стосунки всі 17 років були смішні. На її весілля з італійцем я навіть шив весільну сукню. Але потім вона плюнула на нього. Ми зустрілися в Парижі й помирилися. Але не зідзвонюємося.

Цікавлюся, чи покращується зір.

— Ні гірше, ні краще. Дай Бог, медицина піде вперед. Я чомусь вірю, що зможу бачити. Одна клієнтка недавно зробила подарунок. Вона має в Москві приватну клініку, в якій лікують стовбуровими клітинами. Зараз в окулярах "+5" бачу лівим оком на 10 відсотків. Мені цього вистачає, щоби працювати.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Єрмаков пошив сукню для Мадонни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути