пʼятниця, 02 квітня 2010 07:59

"Саша боїться поправитися, часто їсть уночі"

У квітні народить власниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" 28-річна Олександра Ніколаєнко. З округлим животом вона востаннє приїжджала до Києва торік у грудні. Із чоловіком-мільярдером Філом Раффіном, 74 роки,

проводила конкурс "Міс Україна Всесвіт-2010". Тоді була на шостому місяці вагітності.

— Я не хочу коментувати вагітність Олександри, — каже директор національного конкурсу краси 27-річна Ганна Філімонова. — Про це мене попросили її батьки. Ми з Сашею зідзвонюємося частенько. Вона почувається нормально. Знаю, що вже приготувала для дитинки чотири кімнати. Більше нічого сказати не можу.

Олександра не називає дату появи дитини на світ.

— Говорити про пологи і стать дитини їй заборонив чоловік, — розповідає київська модель Ірина. З Олександрою вона підтримує дружні стосунки з 2003-го. — Про вагітність мають знати тільки рідні, тоді дитина народиться здоровою. Пологів чекають у квітні. По животу видно, що буде дівчинка. Планують найняти дві няні й медсестру. Саша боїться поправитися, часто їсть уночі. Філ заставляє її вживати рибу, а вона не може на неї дивитися. В Америці Саша мала свій офіс. Після Нового року чоловік заборонив їй ходити на роботу.

На збереженні у столичному пологовому будинку N7 лежить співачка Анастасія Приходько, 23 роки.

— Вона народить із дня на день, — каже продюсер Ігор Гончаренко. — Народжуватиме сама, без свого хлопця Нуріка. Довго в декретній відпустці не буде. Уже на 1 травня в неї запланований концерт.

Харківська астролог Олена Максимова, 42 роки, каже, що у квітні народжуватимуться неслухняні діти.

— Із 3 по 16 квітня на світ з"являться майбутні артисти і поети. Вони будуть активними, усе життя доводитимуть, що чогось варті. Перевертатимуть усе з ніг на голову. Будуть трохи лінивими, але прагнутимуть жити в розкошах. Матимуть гроші, бо працюватимуть не руками. Чого не досягнуть розумом, візьмуть силою. Серед квітневих дітей не буде спортсменів. У них слабкі кістки, рідке волосся і хворі зуби.

Наприкінці весни батьком стане співак Олег Скрипка. Він має синів 4-річного Романа і Тараса, 2 роки. Із дружиною Наталею живе у цивільному шлюбі. З округлим животом вона прийшла на концерт чоловіка минулого тижня. Сиділа за одним столиком із 32-річною Ольгою Чубай. Дружина співака Тараса Чубая також вагітна.

— Скоро я втретє стану татом, — говорить Олег. — Хто народиться, хлопчик чи дівчинка, ми не знаємо. Для нас це неважливо. Аби дитина росла здоровою.

Тарас Чубай має двох доньок — 3-річну Меланію та на рік меншу Іванну.

— Наші доні чекають сестрички або братика. Ми досі не обрали пологовий будинок. Але з дня на день я цим займуся, — каже співак, купуючи коктейль. Дружині пропонує воду.

Астролог каже, що син Скрипки буде фантазером. Усе життя боротиметься за справедливість.

Своїй майбутній дитині купила коляску 27-річна плавчиха Яна Клочкова. Вона вагітна від грузинського бізнесмена Левана Ростошвілі. Планують одружитися восени.

— До пологів не хочу думати про весілля, а після — присвячу себе дитині. Уже замовила дитині ліжечко в Інтернеті, його роблять у Харкові. А речі, іграшки — це вже останньої миті придбаємо.

Планує народжувати в липні в пологовому будинку N7.

— Уже домовилися з головлікарем. Налаштовуюся народжувати природним шляхом, кесарів розтин тільки в крайньому разі. Хочу, щоб хресним батьком був плавець Денис Селантьєв. Із його сім"єю давно товаришую.

— Якщо Яна народить у липні, син вдасться в неї. Буде спортсменом. Яні треба його дисциплінувати, із перших днів бути серйозною з малям. Тоді виросте наполегливим і багато досягне.

Фагот стане батьком

Співак 34-річний Олег Михайлюта на прізвисько Фагот готується стати батьком. За чутками, його екс-дівчина, телеведуча "5 каналу", — вагітна.

— Одружуватися я не збираюся. Від дитини не відмовлюся, прийму її, як свою, — каже Фагот.

Два роки він зустрічався з гімнасткою Катериною Серебрянською. Йому приписували роман із хореографом Євгенією Колесніченко, 20 років, з якою виступав у телешоу "Танцю для тебе 2" на каналі "1+1". Тепер крутить роман із 16-річною київською школяркою Валерією Дмитренко. Вона його партнерка по телешоу "Народна зірка".

Зараз ви читаєте новину «"Саша боїться поправитися, часто їсть уночі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути