Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 17:42

Руслана Писанка вчилася попадати києм по кулі

  Актриса Руслана Писанка була єдиною жінкою-учасницею турніру з більярду в Коктебелі
Актриса Руслана Писанка була єдиною жінкою-учасницею турніру з більярду в Коктебелі

14 та 15 червня вшосте відбувся турнір із більярду серед знаменитостей "Зірковий кий Коктебеля-2008".

Змагання організували у винних складах кримського заводу "Коктебель". Поряд із чотирма більярдними столами розташовані 5 тис. бочок із вином, яке дозріває на сонці. Гостей пригощають "масандрою", "каберне", "мерло".

44-річна акторка Руслана Писанка — єдина жінка серед учасників. Приїхала власним автомобілем "акура" з акторкою Радмілою Щоголевою. Вона грала Гелю у "СВ-шоу" Андрія Данилка. Писанка змагається в парі з директором весільної агенції "Все для тебе", телеведучим Юрієм Котом, 32 роки.

— Показуй, який шар бити, — командує. Залазить коліном на більярдний стіл і лягає на нього. Б"є, але не влучає.

— Костю, у тебе є ще коньяк, бо мій закінчився? — звертається до телеведучого Костянтина Стогнія, який грає на сусідньому столі. Кот забиває останню кулю. Писанка сплескує і спорожнює келих.

— Яке ви любите вино? — допитуються організатори.

— Я віддаю перевагу простій воді, — сердито відповідає акторка.— Досі лише двічі грала в більярд. Хоч би по шару києм попасти.

Російський актор 69-річний Олександр Пороховщиков, який зіграв у серіалі "Кадети" генерала Матвєєва, приїхав із власним києм. На оббитому чорною шкірою футлярі — позолочена табличка.

— В мае прошлого года проходил турнир Москвы среди звезд кино и театра. Я занял первое место, — демонструє кий. — У більярд граю з 7 років. Батько брав мене на руки, аби міг ударити.

Залазить коліном на більярдний стіл і лягає на нього

За грою спостерігає дружина актора 38-річна Ірина.

— Познайомилися більше 20 років тому, — розповідає Олександр Шалвович. — У театрі Пушкіна я працював актором, а Ірина — костюмером. Їй тоді було 14 років. Я скучав у перерві між репетиціями. Вона присіла біля мене. Поклала руку на стіл, я зверху — свою. Відтоді ми завжди разом.

У фіналі Кот змагається із Вадимом Набоковим із гумористичної програми "Каламбур". Юрій тричі програє. Чоловіки пошепки домовляються зіграти ще три партії. Дві з них Кот виграє.

— Мене голими руками не візьмеш, — каже, жуючи бутерброд із сиром. — Я ще виграю, от побачите.

Та перемогу здобуває Набоков. Йому дарують інкрустований золотом кий із граба, ебена й падука. Кот розглядає його. Обіцяє, що поставить у своєму офісі більярдний стіл і тренуватиметься щодня.

Уперше на турнір приїхав директор московського більярдного клубу "Кіно" Микола Колчинський, 60 років. Він у смугастій жилетці. У лівому вусі золота сережка із трьома смарагдами.

— У меня резко упало зрение. Посоветовали хорошего врача в Москве, — каже він, рушаючи до моря. — Он нашел специальную точку для прокола. Теперь зрение вернулось. А изумрудики — это так, для пижонства.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка вчилася попадати києм по кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути