Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2019 05:25

Роман Коваль утопився після останнього дзвоника

У селі Острів Сокальського району Львівської області поховали 15-річного Романа КОВАЛЯ. Втопився, коли разом із друзями святкував закінчення дев'ятого класу.

— Вони поїхали на річку на вихідних, — розповідає завідувачка місцевого фельдшерсько-акушерського пункту Оксана Круба. — Ловили рибу. Варили юшку і смажили шашлики. Під вечір вирішили покупатися. Роман стрибнув із крутого берега на глибину і зник. Хлопці кинулися його рятувати. Та витягти на змогли. У тому місці — сильна течія. Вона швидко понесла Романа від берега.

Водолази з Червоноградського підрозділу рятувально-водолазної служби знайшли тіло наступного дня за 800 м від берега. Хлопець захлинувся, бо у річці в нього почалися судоми, кажуть.

— Романа виховував батько. Матір померла, коли він навчався у другому класі, — каже Оксана Круба. — Хлопець пережив багато біди, тому був співчутливий до чужого горя. Ніколи нікого не ображав, був добрий і чемний.

Зараз ви читаєте новину «Роман Коваль утопився після останнього дзвоника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути