пʼятниця, 23 лютого 2018 05:11

Народилася вагою під шість кілограмів

Автор: Фото з архіву Ольги Євси
  Ольга Євса з села Ребедайлівка Кам’янського району Черкаської області з дитинства ­хотіла бути моделлю. Перша в селі почала носити капелюхи
Ольга Євса з села Ребедайлівка Кам’янського району Черкаської області з дитинства ­хотіла бути моделлю. Перша в селі почала носити капелюхи

— Мені сказали, я занадто худа. Аби виграти на проекті, повинна набирати вагу, — розповідає 21-річна Ольга Євса з села Ребедайлівка Кам'янсь­кого району на Черкащині. Була учасницею телепроекту "Модель ХL". До фіналу не дійшла. У неї є 8 тис. підписників у соцмережі "Інстаграм".

Ребедайлівка має 1 тис. населення. До 15 років Ольга жила там. У Черкасах навчалася на маркетолога.

— До Києва потрапила в 20 років, — каже Ольга. — Їхала в нікуди, шукати себе. Першого дня пішла на співбесіду до магазину здорової їжі. Одразу взяли. Пропрацювала кілька тижнів продавцем, і мене підвищили до керівника магазину. Потім дізналася про кастинг на проект "Модель ХL", вирішила спробувати і пройшла.

У Ребедайлівці всі були в шоці. Я на модель зовсім не схожа.

Односельчанам стало приємно, що не соромлюся говорити, звідки я. Постійно розпитували в мами, як я там. Щовівторка все село дивилося по телевізору проект.

Після нього ставлення знайомих до мене змінилося. Якщо показали по телевізору, то з тебе роблять ідола. З'явилося багато так званих друзів. Раніше майже не спілкувалася з ними. А тепер пишуть, телефонують, такі всі рідні. Не хочу витрачати час на нещирих людей, які мене ігнорували, а тепер шукають дружби.

У школі з мене сміялися, бо виглядала не так, як усі. Соромилася своїх зубів — вони трохи криві. Намагалася не усміхатися. Постійно себе картала за зайву вагу. Перша в Ребедайлівці почала носити капелюхи. Мій стиль не розуміли.

Для людей із села світ, як грецький горіх. Для людей із обласного центру — як кавун. А для людей зі столиці — як м'яч для фітнесу. У маленьких населених пунктах всі одне одного знають. Думка середовища не дає тягнутися вгору, пізнавати щось нове.

Ольга продовжує кар'єру моделі, займається танцями. Живе у Києві.

— Бачу себе лише в модельному бізнесі, — додає. — Я народилася вже моделлю плюс-сайз — важила майже 6 кілограмів. У 6 років мала 35-й розмір ноги. Одягала мамині туфлі. Ходила в них по хаті і всім казала, що буду моделлю. Планую спробувати себе за кордоном. Там більше можливостей для пишних дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Народилася вагою під шість кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути