вівторок, 26 вересня 2017 05:50

Прем'єр Канади носить шкарпетки за 20 доларів
2

Прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо називають найбільш стильним політиком сучасності. Під ділові костюми носить яскраві шкарпетки. Пару з героєм фантастичної саги ”Зоряні війни” Чубаккою (на фото ліворуч) надів на світовий бізнес-форум у Нью-Йорку
Фото: www.esquire.com
Джастін Трюдо

Канадський прем'єр 45-річний Джастін ­Трюдо одягнув пару шкарпеток із героєм фільму "Зоряні війни" волохатою людиноподібною ­істотою Чубаккою. У них з'явився на бізнес-­форумі в Нью-Йорку. Шкарпетки виготовляють у Каліфорнії. Коштують $20 — 570 грн.

У колекції Трюдо має інші шкарпетки, присвячені фантастичній сазі. В Національний день "Зоряних воєн" 4 травня на зустріч з ірландським колегою одягнув пару з роботами-супутниками — героями фільму.

2016-го до Києва взяв шкарпетки з котами. У травні цього року з'явилося фото, де канцлер Німеччини Анґела Меркель роздивляється аксесуари канадця з логотипом НАТО.

"Круті шкарпетки, Джастін Трюдо! Прем'єр-міністр Канади з гордістю представляє своє нове придбання на зустрічі НАТО в Брюсселі", — написала у соцмережі під фото канцлер.

На початку року у "Фейсбуку" з'явилася спільнота "Шкарпетки Джастіна Трюдо". У ній користувачі відстежують, у якій парі чоловік виходить на люди.

Трюдо називають найстильнішим політиком сучасності. Відзначають його вільну манеру одягатися. Яскраві шкарпетки поєднує з добре підігнаними по фігурі діловими костюмами. Блакитні сорочки — з яскраво-червоними краватками. Любить високо закочувати рукави класичних піджаків.

Вміння гарно вбиратися перейняв від батька, прем'єр-міністра Канади П'єра Еліотта Трюдо. Той вдало підбирав костюми та мав славу першого стильного прем'єра країни.

Обирати одяг Трюдо допомагає дружина Софі. Вона працювала персональним асистентом із покупок в одному з найкрупніших універмагів Канади.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр Канади носить шкарпетки за 20 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути