Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2006 17:22

Порчі випадково не роблять

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Уже третій рік я хворію, — пише читачка з Тернопільщини.— Всюди їздила: і по лікарях, і по знахарях. Чим би лікарі не лікували, а біль залишається. Знахарі казали, що мені зроблено. Але здоров"я так і немає. Ні поїхати, ні піти кудись не можу, тому що мені може стати погано. Скільки б у мене не було грошей, ніби хтось вириває їх.

Живу у своєї тітки. Раніше я її сильно любила, а тепер — сварки і прокльони. Сни мої недобрі. Сниться весь час чорна земля. Я дуже схудла. Був великий страх, тепер менший. Мені здається, ніби я помираю".


У вас свідомо зроблені зміни на всю біоенергоінформаційну систему. Серед них найпідступніші — програмні порчі. Порча з програмою на смерть руйнує ваше біополе і перекриває енергетичні канали. Внаслідок цього ваш організм не отримує достатньо життєвої енергії і не може вийти з хворобливого стану.

Ця порча впливає також і на нервову систему: викликає відчуття страху, негативні передчуття, спалахи неконтрольованої агресії.

Сварюся з начальником при кожній зустрічі

Вам зроблено також програмну порчу на злидні, яка перекриває добробут. Ваше енергополе з такими негативними програмами своєю чергою впливає на біополя ваших близьких, змінюючи їхні ситуації на гірші. Це викликає негативні емоції на вашу адресу.

Знахарі (екстрасенси) зробили свою справу — зменшили кількість негативних енергій у вашій біоенергоінформаційній системі. Вам стало краще. Але програмні структури не зняті і система повністю не відновлена.


"Останнім часом у мене самі проблеми, — пише пані Марія із Закарпаття. — Сварюся з начальником при кожній зустрічі, терпіти одне одного не можемо, не хочеться йти на роботу. А ще постійно турбує здоров"я".

Ваші складні стосунки з керівником зроблені штучно через порчі. Між вами і ним стоїть енергетична стіна. Крім того, у біоенергоінформаційній системі є порча на проблеми в усіх справах, зокрема здоров"ї. Допомогти вам може тільки корекція біоенергоінформаційної системи.

Порчі, як відомо, випадково не роблять. Причини часто у відпрацюванні родових і кармічних проклять. А приводом нерідко буває побутова заздрість. Наприклад, недоброзичливі сусіди двічі замовляли порчі на небажання вчитися киянинові В"ячеславу. Виглядало це так. Він ніби бажав вчитися, знав, яку хоче обрати професію. Купував підручники і додаткову літературу, ходив на різні курси. Але коли брався за книги, то нічого не розумів — тільки перегортав сторінки і дивився у вікно. Ситуація змінилася після корекції біоенергоінформаційної системи.

А мати першокласниці Віти вирішила, що та взагалі "тупа". Дитина десятки разів повторювала вірш — і все марно.

— Дивиться і нічого не розуміє. Маленька була — і вірші знала, і пісні співала, і рахувала. А після того як пішла у школу, дитину ніби підмінили, — каже мама.

Жінка — викладач вузу, професор. Їй заздрила сусідка, яка нічого в житті не досягла. От вона і замовила програмну порчу професорській дочці на небажання навчатися.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Порчі випадково не роблять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути