четвер, 24 липня 2008 19:02

Помста за порчу приносить зло

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

"П"ять років тому в мого чоловіка був інсульт важкої форми, — пише Надія із Вінниччини. — Відтоді він в інвалідному візку, не встає і не рухається. Ліва сторона у нього не працює, ліки не допомагають. У сім"ї постійні сварки, часто хворіє корова, свині не ведуться, кури не несуться. Я теж хворію, хоча ще не стара. Біля нас живе сусідка. Думаю, вона своїми завидками зводить нас у могилу. Коли на городі чи в господарстві у нас трошки краще, ніж у неї, одразу завидує. Хата в нас освячена, я ходжу до церкви, прошу в Бога допомоги".

Цілителька української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, радить Надії не нарікати на сусідку:

— Можливо, вона й погана, але сама відповідатиме перед Богом. Із листа відчуваю, що сусідка не заздрить. Люди мають дивитися насамперед на себе. Я 11 років жила зі свекрухою. Ми не знаходили спільної мови. На роботу я приходила розлюченою. Тоді думала, що маю право ображати її. Після суперечок каялася й молилася, але сварки не минали. Думала, що ж не так? Виявляється, треба прийняти людину такою, як вона є. Навчіться правильному компромісу. Коли приймаєш позицію опонента, розумієш, що сам ти не такий уже і святий. Тепер я у свекрухи найулюбленіша невістка.


"Прошу роз"яснити й допомогти в такій ситуації, — пише Микола Іванович із Вінниці. — Мій син був хрещений уже дорослим. Він одружився із нехрещеною жінкою. Через п"ять років у них народився здоровий хлопчик, але тепер часто хворіє. До нього постійно чіпляються застуди, не перестає пити антибіотики. Хочу сина надорозумити, щоби похрестив онука. Але він не слухає. Мабуть, хрестити хлопчика не хоче невістка. Як бути?"

Цілителька Людмила Леонідівна радить не забирати у хлопчика Божу благодать.

— Батько забирає в сина захист. Хрещення — це ритуал, який прийшов до нас із неба. Коли людину хрестять, до неї приєднується ангел-охоронець. Хрещення нікому не заважає. Це додаткова благодать. Якщо користуємося нею правильно, вона посилюється з року в рік. Якщо надумаєте хрестити дитину, виберіть церкву, яка їй сподобається. Це дуже важливо. Свою доньку я хрестила теж уже дорослою. Вона вибрала церкву до вподоби. Хоча храм стоїть далеко від нашого будинку, донька часто їздить до нього. Каже, що лише там їй легко і добре.

Хочу сина надорозумити, щоби похрестив онука


"Прошу допомогти спасти мою сім"ю, — пише пані Марія із Волинської області. — Із чоловіком виростила п"ятьох дітей: три сини і дві доньки. Сини вже повернулися з армії, одружилися. Найстарший помер. А через рік молодший Іван став заглядати у чарку, покинув роботу, постійні скандали в сім"ї. Пройшло вже 6 років — тепер він п"яниця. Середульший син Андрій дуже працьовитий, але теж любить випити. Моїй доньці 27 років, а вона досі незаміжня. З одним хлопцем дружила три роки. Та він одружився з іншою. Порадьте цілителя".

Людмила Захарченко бачить на родині Марії порчу.

— Порчу зробили кілька років тому, а тепер страждає вся родина. Не виключено, що від цього і син помер. Родині хотіли за щось помститися. Бачу, у них був конфлікт із сусідами, можливо, не поділили землю. Сусіди зверталися до ворожки. Але мститися їм не треба. Зло породжує зло. Можна замовити служби в церкві за здравіє і звернутися до цілителя, який виливає на воску. Марія може приїхати в нашу академію цілительства з донькою. Із собою нехай візьмуть фотокартки всіх членів родини, щоби зняти порчі.

Зараз ви читаєте новину «Помста за порчу приносить зло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути