неділя, 10 червня 2007 15:19

Періс Хілтон одягли у тюремну робу

Автор: фото: reuters/Brendan McDermin
  Вероніка Саро (праворуч) — відвідувачка нью-йоркського Музею мадам Тюссо біля воскової копії Періс Хілтон. 4 червня 2007 року
Вероніка Саро (праворуч) — відвідувачка нью-йоркського Музею мадам Тюссо біля воскової копії Періс Хілтон. 4 червня 2007 року

Воскова фігура спадкоємиці мережі готелів "Хілтон" Періс Хілтон, 26 років, у філії Музею воскових фігур мадам Тюссо в Нью-Йорку змінила своє вбрання. Художники переодягли фігуру в смугасту тюремну робу. Сама Періс нині перебуває у в"язниці містечка Лінвуд поблизу Лос-Анджелеса. Її засудили до 23 днів ув"язнення за керування автомобілем без прав.

Хілтон приїхала до в"язниці 3 червня, відразу після церемонії нагородження преміями MTV. Її супроводжувала мати Кеті Хілтон. У буцегарні акторці й співачці дали номер 9818783, зняли відбитки пальців та переодягли в оранжеву робу. В Америці це стандартна форма в"язнів.

Охоронці попросили Періс зібрати волосся у хвіст, бо його довжина не відповідає стандарту. Нарощене волосся їй видалили. Мільйонерку помістили до віп-блоку, де відбувають покарання знаменитості, чиновники та поліцейські. Як і інші в"язні, акторка має годину на день, аби прийняти душ, подивитися телевізор, прогулятися подвір"ям та поговорити по телефону. Їжу їй приносять у камеру.

Не може спати, бо у в"язниці дуже шумно

 За два дні Хілтон викликала до в"язниці особистого психотерапевта Чарльза Софі. Вона скаржилася на холод у камері, хоча їй видали три ковдри. Двома дівчина вкривається, а третю поклала замість подушки, якої їй не дали. Періс каже, що не може спати, бо у в"язниці дуже шумно, а вночі не вимикають світло.

Хілтон провела у тюрмі три дні. Її достроково звільнив шериф, оскільки світська левиця опинилася на межі нервового зриву. Прокуратура Лос-Анджелеса оскаржила це рішення. Хілтон повернули до буцегарні. Дорогою туди вона плакала й кликала маму.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон одягли у тюремну робу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути