вівторок, 05 грудня 2017 00:31

"Пацан до успіху йде. Буде дві судимості — стане президентом"

Що обговорювали користувачі соцмереж у листопаді

За повідомленнями в соцмережах можна дізнатися про сексуальне життя їхніх авторів. Такого висновку дійшли вчені Массачусетського університету в США. Вони проаналізували сторінки й анкетні дані 223 тис. людей.

Користувачі соцмереж, які часто виставляють власні фото, незадоволені сексуальним життям. Натомість у тих, хто розміщує пейзажі, з цим усе добре. Любителі мудрих цитат бояться експериментів у сексі і хочуть робити все швидко. Люди, що виставляють фотографії і відео з тваринами, сексуально гіперактивні. Вони постійно шукають нові відчуття, інколи мають кілька партнерів. Користувачі, які вихваляються успіхами дітей, до сексу ставляться байдуже.

Міністерство закордонних справ Польщі заборонило в'їзд у країну директору Українського інституту національної пам'яті Володимирові В'ятровичу.

"Усе це почалося тому, що влада проігнорила найперший викид Польщі в нашу сторону, а отже, показала слабкість — і покотилося. Тепер Петя скакатиме під Дуду зі словами "бо Путін нападе".

Сергій Ткачук, "Фейсбук"

"Багато спілкуюся із поляками. Із 20–30 чоловік буде тільки один за Україну. Але — зі сторони вигоди для поляків. Сподіватися, що вони не поведуться на провокації нинішньої влади, це те ж саме, як сподіватися, що Янукович постане перед судом".

Андрій Пауков, "Фейсбук"

16 листопада депутати проголосували за запровадження вихідного 25 ­грудня. 2 травня зробили робочим днем.

"Була б не проти цього, якби і 2 травня залишили вихідним. Кажуть, економіка не витримає. Економіка вашої політики не витримує, а не додаткового вихідного".

Олена Мартинюк, "Фейсбук"

"Як був совок, так і зостався. То копіювали Росію, тепер — Європу".

Любов Ющенко, "Фейсбук"

"У нас багато конфесій, не зовсім справедливо визнавати на державному рівні тільки свята православних і католиків"

Наталія Стацюк, "Фейсбук"

"Що більше свят, то краще. Може, хоч так ми нарешті зможемо зустрітися з батьками, сестрами й братами. Бо за роботами вспіваємо відвідати їх, коли вони вже на цвинтарі. Я — за всі свята".

Михайло Лесюк, "Фейсбук"

На концерті до 15-річчя балету "Фрідом" у столичному палаці "Україна" виступила співачка 39-річна Ані Лорак. Не давала концертів в Україні з 2014-го. Живе й виступає в Москві. Напередодні отримала російську музичну премію "Золотий грамофон".

"Проблема не тільки в тому, що вона виступала, а й у тому, що велика кількість людей вітали її оплесками. От якби під час її виступу всі дружно встали і вийшли із залу, це був би хороший приклад того, що їй тут не місце".

Тетяна Соболь, "Фейсбук"

"Цікаво, чи багато народних артистів СРСР гастролювало у фашистській Німеччині під час Другої світової? Зневага і презирство — ось належні тобі, Куєк, від українського народу почуття. А свій рейтинг продовжуй піднімати на мухосранських птахофабриках".

Тетяна Петришин, "Фейсбук"

"Ані Лорак виступила в Києві. Наступна — Таїсія Повалій. Януковичу — приготуватись".

Роб Мейсон, "Фейсбук"

У Луганську почалося протистояння між угрупованнями ватажка ЛНР 53-річного Ігоря Плотницького та бойовика 44-річного Ігоря Корнета. Напередодні Плотницький звільнив Корнета з посади "міністра внутрішніх справ". Той відмовився йти у відставку. Озброєні люди штурмом взяли "генпрокуратуру ЛНР". У місті не працює мобільний зв'язок, телебачення і радіо.

"Это говорит о скорой победе. Крысы начали жрать друг друга".

Вікторія Нечипоренко, "Фейсбук"

"А де це Савченко? Вона ж розказувала, що з тими хлопцями можна домовлятись. То вперед, домовляйся".

Тома Оса, "Фейсбук"

"У мене в сім'ї біда. Мій син 14 років попав у погану компанію й вчинив серйозне правопорушення", — 26 листопада написав у "Фейсбуку" нардеп-"радикал" 45-річний Ігор Попов. Того дня його син Богдан з однолітком пограбували продуктовий магазин у Києві. Погрожували предметом, подібним до пістолета. Забрали 2 тис. грн. Поліція відкрила кримінальне провадження.

"Це — прекрасний початок політичної кар'єри, і я переконаний, що Попов-молодший має всі шанси згодом отримати депутатський мандат. Головне, щоб Попов-старший не забув попрохати Авакова вилучити з оперативно-довідкової картотеки Національної поліції України дані про засудження свого сина".

Володимир Бойко, "Фейсбук"

"Пацан до успіху йде. Буде дві судимості — стане президентом".

Петро Геннадьєв, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Пацан до успіху йде. Буде дві судимості — стане президентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути