середа, 07 жовтня 2009 08:10

Ольга Розаєва виграла квартиру в Києві

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Заур Розаєв з дружиною Ольгою та сином Русланом з міста Горлівка на Донеччині замість квартири взяли гроші. Ольга хоче купити трикімнатну квартиру в Горлівці, квадроцикл для сина і рожевий ноутбук ”Епл” для себе
Заур Розаєв з дружиною Ольгою та сином Русланом з міста Горлівка на Донеччині замість квартири взяли гроші. Ольга хоче купити трикімнатну квартиру в Горлівці, квадроцикл для сина і рожевий ноутбук ”Епл” для себе

Ольга Розаєва з міста Горлівка Донецької області виграла квартиру в лотерею "Хто там?".

— Лотерейний білет за 3 гривнi придбала мама, — каже 26-рiчна Ольга Розаєва. — Після того приснилося мені, що я купую квартиру. "За які гроші?" — думаю вві сні. У той же день дзвонять нам і запрошують у Київ на гру. Мама подумала, що її з роботи не відпустять, і мене відправила. Вона лаборантом у котельні працює, а я в декреті сиджу. Пожартувала, щоб не поверталася без квартири.

Ольга працювала перукарем, зараз доглядає сина 2-річного Руслана. Її чоловiк, азербайджанець 29-річний Заур, торгує на ринку. Живуть із батьками Ольги та братом 29-річним Олексієм у двокімнатці.

— Муж дав грошей на дорогу. Поселили мене в одному номері з двома жіночками в готелі "Феофанiя". Там меблі імпортні, чарки кришталеві. У студії проінструктували, де кому сісти. Одна жінка ховалася за камерами і показувала: коли мовчати, коли радіти, коли долонями ляскати. Після гри я купила собі диск із записом. У мене таке смішне лице було, коли суперприз виграла!

У фіналі грають 36 учасників. Переможець отримує однокiмнатну квартиру під Києвом або забирає грошовий еквівалент — 270 тис. грн.

— Коли мене викликали, я крутнула барабан — і якийсь чоловік отримав 10 тисяч гривень. Собі DVD виграла. Коли другий раз викликали, переді мною стояла дівчина з Донецька, Надя. Їй 33 роки. Має чотирьох дiтей, а п"яте померло. І муж за ним помер — така доля. Надя могла виграти квартиру. Кинула кубик і зупинилася за два кроки до виграшу. Випала моя черга. Треба було, щоб випало більше двійки. Кубик кинула на три й виграла квартиру. Ведучий Макс Неліпа питає, що буду брати: ключі чи гроші? Я кажу, що беру 200 тищ. Він: "А ще 70 — мені на заначку?" Я забула, що виграш 270 тисяч.

Увечері відзначали з сусідами перемогу "Київським тортом" із горiлкою

Ольга говорить, що вибрала гроші, бо в Горлiвці за них можна придбати трикiмнатну квартиру з ремонтом.

— Що мені з того Києва? Усі мої тут, навіть батьки чоловіка перебралися в Горлiвку з Баку. За виграні гроші куплю сину Руслану квадроцикл за 1200 гривень. Він на горлівському "Бродвеї" на такому катався. Собі куплю рожевий гламурненький ноутбук фірми "Епл". А на те, що залишиться, — собі з чоловiком квартиру.

Ольжин брат Олексій Ковтун каже, що наворожив успіх за допомогою білої магії.

— Коли Олю проводжав на гру, читав заклинання на успіх. Я удачливий: вигравав від 5 до 100 гривень. Оля з мамою азартні, але виграли вперше. Iнколи на 50 гривень білетів набирали, батько з них сміявся. Усі 100 квартир нашої п"ятиетажки дивилися пряму трансляцію, як Оля вигравала. Увечері у дворі в альтанці відзначали із сусідами перемогу "Київським тортом" із горiлкою.

Квартири в лотереї "Хто там?" розігрують шість років. У серпні такий самий приз дістався пенсіонерці Валентині Козуб із Перечина Закарпатської області.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Розаєва виграла квартиру в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути