четвер, 09 жовтня 2008 18:47

Ольга Куриленко зіграла дівчину агента 007 (ФОТО)

Голлівудська актриса українського походження 28-річна Ольга Куриленко на кілька днів приїхала до Києва. Вона представила 22-й фільм про Джеймса Бонда "Квант милосердя". Зіграла в ньому Каміллу — дівчину агента 007. Світова прем"єра фільму запланована на 29 жовтня в Лондоні. В український прокат стрічка вийде 6 листопада.

У вівторок у кінотеатрі "Кінопалац" показали уривки нового фільму. Усіх глядачів зобов"язали підписати лист про нерозголошення сюжету до 20 жовтня. Перед показом забрали фотоапарати й мобільні телефони. Під час сеансу охоронці стежили за глядачами приладами нічного бачення.

Куриленко в "Кінопалац" не приїхала — літак із Парижа спізнився на годину. З аеропорту актрису повезли до столичного готелю "Хаятт". На вечірці з"явилася із запізненням на півтори години — о 21.45.

Наступного дня зранку Ольга Куриленко дає прес-конференцію. Убрана в тісні темні джинси та піджак. Пригладжене чорняве волосся зібране ззаду у хвіст. Актриса легко нафарбована, із прикрас — золотий перстень.

— Приємно вас бачити, — вітається українською, потому переходить на російську. Розмовляє швидко, часом із помітним англійським акцентом.

— Про те, що зіграю дівчину Бонда, дізналася різдвяного вечора, — каже Ольга. — Коли подзвонив агент, була на сьомому небі від щастя. До цього за два з половиною місяці пройшла три тури кастингу, іще три тижні чекала на остаточну відповідь. Із Марком надзвичайно цікаво працювати, — говорить про режисера стрічки Марка Форстера. — Він спокійний, жодного разу на зйомках не підвищив голос. Просив не перегравати, поводитися природно.

Із виконавцем ролі Джеймса Бонда, 39-річним актором Деніелом Крейґом, актриса познайомилася в третьому турі кастингу.

— Потисла Деніелу руку, він представився — і ми пішли на зйомки. Деніел насправді не такий холодний, як Джеймс Бонд. Має гарне почуття гумору.

"Квант милосердя" — перший фільм, у якому немає відвертих сцен між Бондом та його дівчиною. У Куриленко цікавляться, чи не планували вписати їх у сценарій.

— Ви думаєте, мені подобається таке грати? — обурюється. — Не вірте всьому, що про мене пишуть. Я ніколи не казала, що хочу танцювати стриптиз для Бонда.

Актриса місяць готувалася до зйомок.

— По чотири години в день приділяли урокам боротьби. Відпрацьовували прийоми, навчилася правильно падати. Часом по 20 разів падала на один і той самий синець. Якби за кожен доплачували, стала б мільйонеркою. Брала уроки стрільби й навіть повітряних польотів. В одній зі сцен мене ледве не зіштовхують із балюстради. Я боюся висоти. Та каскадери терпляче все пояснили — і в мене вийшло. А ще довго працювала над латиноамериканським акцентом своєї героїні.

Ольга Куриленко має французьке громадянство. Народилася в Бердянську Запорізької області. У 14 років із матір"ю на кілька днів поїхала до Москви. У метро до неї підійшла агент модельного агентства й запропонувала роботу. Контракт із елітним паризьким модельним агентством Ольга підписала в 17 років. Після цього знялася в семи фільмах. 2005-го вийшла заміж за американського бізнесмена Деміана Ґабріела. Мати актриси, 51-річна Марина Алябушева, живе в Бердянську. Захоплюється складанням гороскопів.

— Мама якось сказала, що цього року матиму багато роботи. І справді — з початку року не мала жодного вільного дня. І до початку грудня канікул не буде, — каже Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко зіграла дівчину агента 007 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути