Ексклюзиви
вівторок, 15 грудня 2009 07:57

Олександр Онищенко переніс весілля зі Сніжаною Онопко

Автор: фото з сайту www.4.bp.blogspot.com
  Модель Сніжана Онопко демонструє одяг від світових брендів. За чутками, її статки становлять 25 мільйонів доларів
Модель Сніжана Онопко демонструє одяг від світових брендів. За чутками, її статки становлять 25 мільйонів доларів

Президент Федерації кінного спорту, ресторатор 38-річний Олександр Онищенко переніс весілля з топ-моделлю Сніжаною Онопко, 23 роки. Вони планували побратися у Центральному РАЦСі Києва 11 грудня о 12.00. У призначений час не з"явилися.

Біля будівлі стоїть білий джип "лендровер". Поруч п"є каву із пластикового стаканчика 22-річна Наталя. Вона у довгій чорній сукні з блискітками.

— А, це та модель, яку любить Карл Лагерфельд, — говорить про наречену. — Чула, що вона збиралася сьогодні розписуватися. Але біля ЗАГСу нікого нема.

Кажуть, за день до весілля наречені посварилися. Олександр побачив еротичну фотосесію коханої, в якій вона безкоштовно знялася шість років тому.

— Для Сніжани важливий штамп у паспорті, але Саша не хоче квапити події, хоч і закоханий у неї, — розповідають їхні друзі.

Пара почала зустрічатися шість місяців тому. Олександр був одружений із "Міс Україна-1997" Ксенією Кузьменко, 30 років. Наприкінці літа вони розлучилися.

Сніжана Онопко народилася в місті Сіверськодонецьк. Працює в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні, Мілані, Москві. За вихід отримує гонорар $10 тис. За чутками, її статки становлять $25 млн.

— Зі Сніжаною у нас усе гаразд. Ми перенесли дату весілля, бо про час нашого одруження дізналася вся країна. Я не хочу влаштовувати з весілля шоу, — каже Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Онищенко переніс весілля зі Сніжаною Онопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути