четвер, 10 травня 2007 16:20

Нове взуття може символізувати зраду

 

"Мені снилися труби, але не металеві, а пластмасові. Ніби я купила довгу трубу й несла ремонтувати до сантехніка. Треба було її десь тимчасово залишити, бо мала йти між люди на якусь нараду. Хотіла зайти до крамниці, та не впускають: кажуть, щоб кинула трубу надворі. Мені кортіло щось купити на себе, бо пальто наче є, а от блузки нема. Думала: як з"явлюся на роботі? У магазині мені  підібрали благеньку кофтину. На вулицю вийшла з відчуттям, що я неприкрита, оголена. Міркую, зі мною станеться щось неприємне.

Тетяна Володимирівна, 51 рік, м. Київ".

Життєвий досвід засвідчує — неприємності трапляються з кожною людиною. Проте сон ваш нічого трагічного не віщує. Очевидно, ваше сімейне життя потребує "ремонту". Можливо, людина ви розлучена або вдова. Намагаєтесь віднайти душевну рівновагу, прагнете познайомитись із достойним чоловіком. Але час минає, нічого путнього не трапляється. Старші чоловіки не приваблюють. Поміркуйте, що вам у житті заважає — від чого слід відмовитися, щоб здобути впевненість і захищеність.


"Почала надавати значення снам, коли народився онук. Начебто вела 2-річне дитя за ручку, а потім почула якісь голоси. Почала прислухатися, й не помітила, як відпустила дитину. Озирнулася, а малюк стоїть біля колеса вантажівки. Машина починає рухатись. Я гукаю: "Андрійку!..". Але дитина опиняється під автомобілем. Коли машина трохи проїхала, Андрійко підвів голову й сів, заусміхався. Мені відлягло.

Діти, кажуть, — то диво. Нічого з онуком не трапилося. А от мій чоловік задумав зі мною розлучатися. Заявив, що має іншу. Донька підтвердила, вона знала про батькові наміри раніше.

Другий сон запам"ятався тим, що на мені було блискуче взуття. Серед людей почувалася скуто, намагалася приховати туфлі сукнею, а вони все одно носиками світять.

Галина Миколаївна, 48 років, м. Чернігів".

Другий сон пов"язаний із першим. Він указує на партнера, чоловіка. У народі нове взуття символізує дорогу, новини, знайомство, зраду. Ви бажаєте приховати конфлікт із чоловіком. Мабуть, скандали влаштовувати — не ваш стиль.


"Спостерегла, що багато снів тлумачаться песимістично.  Мені, буває, сняться тривожні історії. Нічого поганого потім не траплялося. От, наприклад, купила великого мідного світильника (не лампу, а високий, у зріст людини, свічник), але без лампочки. Несу додому, переживаю: чи горітиме? Розповіла подружці, а та вхопилася за голову: "Поганий сон!". Та минуло три тижні, познайомилась із цікавою людиною. Він хоч і старший від мене, але відразу згадала свій сон — про світильник. Знає багато, а головне — добрий, зі світлою душею. Чи той сон означав зовсім інше?

Ольга, студентка, 21 рік, м. Луцьк".

Сон свідчить про вашу романтичну натуру, бажання любові. Але водночас — і недостатність самоконтролю, певну несамостійність. Звичка задовольнятися малим чи тим, що до рук пливе, не завжди приносить успіх. Ваше життєве щастя ще не засвітилося для вас. Справжнє світло здобувається інколи й через страждання.

Зараз ви читаєте новину «Нове взуття може символізувати зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути