вівторок, 24 квітня 2018 07:05

Ніна Дорошина померла до приїзду медиків

Автор: www.starhit.ru
  За останній місяць російській актрисі Ніні Дорошиній чотири рази викликали ”швидку” через проблеми із серцем. Востаннє — за кілька днів до смерті. Від госпіталізації відмовилася
За останній місяць російській актрисі Ніні Дорошиній чотири рази викликали ”швидку” через проблеми із серцем. Востаннє — за кілька днів до смерті. Від госпіталізації відмовилася

24 квітня на П'ятницькому кладовищі в Москві поховають російську актрису Ніну Дорошину. Померла минулої суботи у своїй квартирі. На 84-му році в неї раптово зупинилося серце.

— Утром сосед Нины Дорошиной услышал крики о помощи. Дверь в ее квартиру была открыта. Актриса держалась за сердце и тяжело дышала. Врачи приехали быстро, но спасти ее не удалось, — розповідають знайомі актриси.

Кілька років тому Ніна Дорошина перенесла інфаркт. У неї відібрало ноги. Хворіла на астму, мала радикуліт. За останній місяць чотири рази викликала "швидку" через проблеми з серцем. Востаннє — за кілька днів до смерті. Від госпіталізації відмовлялася, бо після огляду лікарів почувалася краще.

— Мне очень тяжело. Я не встаю и с трудом могу говорить. Даже не верится, что я буквально год назад бегала на каблуках, — казала Ніна Дорошина торік.

Вона почала зніматися в кіно 1955-го. Найбільшу популярність їй приніс фільм "Любов і голуби" російського режисера Володимира Меньшова. У ньому виконала головну роль. Усього знялася у 23 стрічках.

Ніна Дорошина працювала в московському театрі "Современник". Викладала в Театральному інституті ім. Бориса Щукіна. Заміжня була двічі. Її шлюб з актором Олегом Далем тривав три роки. Вдруге вийшла заміж за Володимира Тишкова. Він був світлорежисером у театрі "Современник". Помер 2004‑го. Відтоді актриса жила сама. Їй допомагали сусіди та друзі.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Дорошина померла до приїзду медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути