Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 17:33

Неліпі викликали "швидку"

У суботу, 10 листопада, 31-річний телеведучий Максим Неліпа та його партнерка танцівниця Олена Шоптенко, 19 років, вибули з проекту "Танці з зірками-3" на телеканалі "1+1". Удень Максимові стало зле. Перед ефіром йому викликали швидку допомогу.

— Перевантажили моторчики, — пояснює Неліпа "ГПУ", тримаючись за серце. — Перед виходом піднявся тиск, розболілося серце, стало важко дихати. Потемніло в очах, Олени я майже не бачив. Лікарі зробили кілька уколів і заборонили танцювати. Але я не хотів втрачати останнього шансу.

Максим зізнається, що останнього тижня він займався більше, ніж зазвичай — мав по три репетиції щодня.

— Тренувалися на Оболоні, у шкільному залі. Кілька разів залишався там на ніч. Брав теплий костюм, стелив на підлозі та спав, щоб зранку не їхати пробками. Дружина приносила сніданок.

Пара Неліпа та Шоптенко другий тиждень отримують найнижчі оцінки жюрі.

— Я не професійний танцюрист, — скаржиться Максим. — Чапкіс бачив, що мені погано. Міг би поставити кращу оцінку або хоч тримати свої слова при собі.

Хореограф Григорій Чапкіс, 77 років, невдоволений виступом Неліпи.

— Максим — мій друг, я його поважаю, — говорить Григорій Миколайович. — Але він видихнувся. Максим мав вибути з "Танців" ще минулого ефіру. Цієї суботи він був наче шматок м"яса. А от його суперниця Наталя Корольова дотягнула свій танець до кінця.

Григорій Чапкіс каже, що теж хворіє.

— Нещодавно у мене було запалення легенів. Мені треба лежати вдома, але з "Танців" не відпускають. Коли сиджу в залі, хочу кашляти і чхати, але під час запису не можна.

— На "Танці" не ходжу, бо не маю здоров"я, — каже мама Неліпи Людмила Всеволодівна, 58 років. Вона працює методистом в університеті КПІ. — Син, як і я, реагує на переміну погоди, у нього починає боліти серце. Вісім років тому Максим грав у команді КВК КПІ. Поїхав виступати до Москви. На генеральній репетиції від перевтоми знепритомнів. Йому викликали "швидку".

У неділю Максимові Неліпі стало краще. Він увесь день спав, прокидався, щоб поїсти.

— Якби знімали "Танці з зірками-4", то я був би готовий взяти участь у новому конкурсі. Але продовження шоу, кажуть, уже не буде, — говорить Максим.

Зараз ви читаєте новину «Неліпі викликали "швидку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути