Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2008 17:04

Не треба повертати коханого через приворотну магію

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 32 роки. Я завжди була самотньою, мені не везло в особистому житті, і ні до яких бабок ніколи не зверталась, — пише пані Галина з Харківщини. — Але рік тому я зустріла чоловіка. Він був розлучений і запропонував жити разом. Ми кохали одне одного. Та місяць тому він став до мене холодним. А перед цим у нього була зустріч з тіткою колишньої дружини, яка не бажала розлучення. По телефону він сказав, що зустрів людину, яка йому більше підходить, ніж я. Коли я спитала, скільки це триває, він відповів, що десять днів. Для мене це стрес: хіба можна пізнати людину за 10 днів? Що з ним сталося? Може, це після зустрічі з родичкою колишньої дружини? Порадьте, як його повернути, бо він — сенс мого життя".

Спалах енергії кохання розкриває духовну сутність людини, причому в ідеальному варіанті. Тому часто закоханим здається, що вони знають одне одного все життя. Випадкова зустріч із родичкою колишньої дружини для ваших стосунків не має значення, адже він не до дружини повернувся, а закохався в іншу. У таких випадках треба сконцентрувати вольові зусилля та пережити це, адже й ви знаєте, що таке любов. Іноді намагаються повернути кохану людину через приворотну магію. Але разом з ілюзією кохання привертають хвороби та нещастя. Вам же, пані Галино, зроблено свідому порчу на самотність та проблеми з протилежною статтю. І доки її не зняти, вона впливатиме на ваше особисте життя.


Зі схожою проблемою звертається пані Ганна з Миколаївської області. "Мені 46 років. Вийшла заміж в 21, по любові. Прожили ми 16 років, маємо двох дітей, — пише вона до редакції. — Була зрада з боку чоловіка і не одна, та я прощала заради дітей. Але останнього разу не витримала, бо його коханка робила нам порчу — я бачила це на власні очі. А свекрусі моїй зізналася, що довго добивалася її сина. Я з дітьми покинула чоловіка і дім, виїхала. На новому місці зустрілася з іншим чоловіком. Стосунки тривали не один рік. Я полюбила його. Але картина знову повторилася — від мене забрали і цього чоловіка. У доньки моєї наче повторюється моє життя, але ще важче".

Кожна людина живе своєю долею, на яку впливає програма як батьківського, так і материнського роду. Це родове відпрацювання. Чим тяжчі гріхи предків, тим важче, трагічніше життя нащадків. При цьому відпрацьовують кращі люди роду. На вашу, пані Ганно, долю і доньчину впливає родове прокляття. Крім того, вам із нею зроблені порчі. Їх треба зняти, тоді ваше життя розгортатиметься за власною долею.

Гадалка сказала, що стоїть свіча, щоб хворів

"другий рік хворію, — пише 32-річний Віктор із Полтавщини. — Звертався до лікарів, але не допомогло. Почав їздити до бабок, однак легше ставало лише тимчасово. Кажуть, що порча. Був у гадалки. Вона сказала, що стоїть свіча, щоб хворів, поїдь до бабок і минеться. Поїхав. Та не минається".


За здоров"я чоловіка хвилюється і пані Ніна з Чернігівської області: "Із колись гарного здорового чоловіка він став худим, виснаженим, без сил, постійно хоче спати. Його крутить, витягує. Зверталися до професорів у Києві й Чернігові, лежав у лікарнях. Скільки ліків випито, скільки масажів і уколів, та все марно. Хвороби так його змучили, що життя не миле, а з ним і ми страждаємо".

Однією з причин хвороб є порушення природного енергообміну. Організму бракує енергії життєвої сили, внаслідок цього порушуються функції всіх його систем, людина поступово втрачає сили та гармонійне світосприйняття. Доки не зняти порчі та не відновити функцію біоенергоінформаційної системи, лікування не буде успішним.

Зараз ви читаєте новину «Не треба повертати коханого через приворотну магію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути