Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 17:37

Настя Каменських подружилася з Оленою Воробей

Автор: фото: УНІАН
  ”Були учасники, які не знали жодної ноти. А Гарік, скатіна, співає!” — каже про свого партнера Гаріка Харламова  в шоу ”Дві зірки” Настя Каменських
”Були учасники, які не знали жодної ноти. А Гарік, скатіна, співає!” — каже про свого партнера Гаріка Харламова в шоу ”Дві зірки” Настя Каменських

Співачка Настя Каменських, 20 років, вибула з російського проекту "Дві зірки", який в Україні показує телеканал "Інтер". Вона співала в парі з учасником "Камеді клабу" 27-річним Гаріком Харламовим.

Камєнскіх сидить в офісі "Імперія Лейбл" у центрі Києва. Тут вони з репером Потапом записують пісні. На Насті фіолетова сорочка з глибоким декольте та коротка спідниця. Кучеряве волосся зібране в "мальвінку". Розповідає, що програму "Дві зірки" знімали два тижні: у листопаді й у січні. Тепер вона йде в запису.

Чому в шоу не запросили Потапа?

— Багато програм, його запрошують ведучим, але відмовляється. На "Дві зірки" він точно не пішов би. Не раз підколював мене: "Що це за караоке, галіму попсу тут розводиш!".

Скаржиться, що про участь у програмі дізналася в останній момент.

— Наш продюсер Руслан Менжинський після корпоративу повідомив, що за годину летимо в Москву. У нас із Потапом був тур Україною, ми зірвали його. Мені сказали, що буду ведучою якоїсь програми з Павлом Волею. А потім головний на ОРТ — Аксюта повідомив, що я співатиму із Гаріком.

А вибір був?

— Милая моя, на ОРТ нічого не пропонують і не питають, — сердиться Настя. — А от Гаріка вмовляли до першої ночі, бо у нього був важливий концертний тур. Він познайомився зі мною і перестав шкодувати, — кліпає очима. — Були учасники, які не знали жодної ноти. А Гарік, скатіна, співає! Я йому кажу: "Йди — тусуйся, зі своїми прибіднялочками". Учив мене акторської майстерності. Але має одну проблему: як піде на 5 хвилин попісяти, то 2 години немає, — Настя ламає пластмасову ложку, якою розмішувала каву з молоком. — десять разів поп"є каву, покурить, тільки щоб не репетирувати.

Зауважує, що пісні для виступу здебільшого обирав Гарік.

— Бо я можу співати все, — стукає нарощеним манікюром по столу. — А йому важче.

Кажуть, у вас із Харламовим роман.

— Це дурниці, — фиркає. — У Росії Гарік популярний. Його обличчя майже на кожній обкладинці журналу. Але в нього є дівчина Юля. Вона не модель, — міркує, — бо маленька. І не співачка. Дівчата ревнують своїх чоловіків до мене, а Юля поставилася з повагою. У Гаріка ж шило в попі, треба вміти втримати такого чоловіка. А в неї це виходить. У мене в Україні теж є коханий. Хочу познайомити його з Гаріком.

Згадує, як Харламов побоювався, що вона занадто правильна.

— Він матюкається, і жарти у нього вульгарні. Але ж я так само вмію. Он мій Потап вічно матюкається, я вже звикла, — запевняє Настя. — На шоу я подружилася з Оленою Воробєй, із Жасмін. Борис Моїсеєв, коли приїхав у Київ, кричав: "Каменських — моя найкраща подруга". По-хамськи себе вела тільки Маша Распутіна, навіть із Пугачовою не віталася.

Пугачова ходить із ціпком

Хто виграв у шоу?

— Гвердцителі й Дюжев, звісно, — каже співачка. — Після перемоги вони запросили нас із Гаріком у ресторан. Тамара збирається приїхати в Київ із виступом.

А як тобі Алла Пугачова?

— Вона втомилася від собачого життя зірки. Їй головне, щоб ніхто не чіпав. Пугачова впала на східцях, пошкодила ногу. Тепер ходить із ціпком. Матюкалася, правда, — додає вже тихіше. — Ми якось запропонували їй коньячку. Вона сказала, що вже не в тому віці. Із Галкіним говорить, як рівна. Коли ми з Гаріком вибули — я плакала. Пугачова похвалила мене: "Зайчик, молодец, что слезу пустила. С тобой за экраном будут все плакать". Пугачова шоу-вумен. Чувіха, яка заправляє. Вона гідна поваги.

Гонорари на шоу платили?

— Які гонорари?! Це ми маємо заплатити кучу бабок ОРТ, що нас транслювали від Ганолулу до Португалії. Моїсеєв відпочивав у Майямі. Каже, лежав на пляжі, а місцеві тьотки про Камєнских говорили, — радіє. — А батьків друг у Португалії дивився.

Каменських із Потапом скоро вирушать у тур Німеччиною.

— Але німецька публіка тормознута. У них душа — наша, а голова американська. Ані єлє расговарівают на руском, — кривляється ламаною російською. — Підходить до мене чувак і просить фотограф, — імітує розпис у себе на долоні. — Зате вхід у німецькі клуби коштує 8 євро. А за 12 можна обіжратися досхочу.

Заходить 26-річний Потап (справжнє ім"я Олексій Потапенко), який виступає з Каменських у дуеті.

— О, розкажи, як ти від мене хотів до Жанни Фріске піти, — просить Настя і йде до іншої кімнати. Потап сідає на її стілець.

— Ой, яка в Насті попа тепла, — мацає чорне шкіряне сидіння.

Питаю, чи радий за свою партнерку.

— Аякже. Бо й мене полюбили автоматично, частіше кличуть на концерти, — поправляє картуз, одягнутий задом наперед. — Але я не люблю такі шоу. Немає на таке часу. Я продюсую п"ять проектів.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських подружилася з Оленою Воробей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути