Ексклюзиви
четвер, 15 лютого 2007 16:43

Над головами обох жінок висить "вінець безшлюбності"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прочитала вашу статтю "Сина щось відштовхує від дівчат", і мене вона дуже вразила, — пише читачка з Вінниччини. — Майже така сама ситуація і з моєю донькою. Їй 22 роки, вона вродлива, не має шкідливих звичок, гарно співає, працює в училищі майстром. Учні люблять і поважають її. Але як познайомиться з хлопцем і він хоч один раз проведе її додому або зайде в хату — на цьому кінець. Я вже пробувала звертатися і до ворожки, і до віщунів, цілителів, але ніяких покращень".

Шановна пані, у вашої дочки — свідомий біоенерговплив у вигляді програми на самотність. Представники протилежної статі не відчувають її жіночого початку. Тобто бачать її красу, але не відчувають на фізичному рівні як жінку. Це — типово для порчі на самотність. Але у вашому випадку ще й залишено енергетичну програму в хаті. Особливо біля входу, де сконцентровано енергію думки-програми "не люби її".


"Моєму синові 27 років. Відслужив у армії, звідти ж привіз собі наречену. Розписались, народився син Діма, — ділиться Ольга Михайлівна з Київської області. — Коли дитині було 3 роки, дружина пішла на роботу. І настали жахливі дні. Вона працювала продавцем, п"яною пізно приходила з роботи. Почалися скандали й бійки. Коли Дімі виповнилось 3,5 роки, вона пішла. Син просив, щоб повернулася заради дитини. І ось півтора року, як мій син сам. Ані подруг, ані друзів. Якщо познайомиться з якоюсь дівчиною, неділю-другу погуляє — і все. Я вже побоююся, що він не знайде собі пари, а для Діми маму. І ще одне: турбують його стосунки з Дімою. Малий сумує без тата, біжить до нього, коли той приходить із роботи. Побуде з ним 5–10 хвилин і починається: "Папа, не трогай мене, не делай мне больно", — відштовхує від себе. Спить дитина з усіма. Але тільки ляже з татом — починає плакати. Відчуття таке, наче хлопчика щось відштовхує від нього. Може, це якесь родове прокляття чи порча?"

Шановна Ольго Миколаївно, півтора року пройшло, як зруйнувалася родина у вашого сина. Це — невеликий строк, щоб загоїлася його душевна рана. Та й зустріти для дитини другу маму дуже важко. Внаслідок пережитого у вашого сина змінилося ставлення до протилежної статі. Крім того, у нього порча на самотність. А в маленького Діми є програмна порча на відштовхування батька. Тому разом із батьком йому погано, а без нього — сумно. Обом треба відкорегувати біоенергоінформаційну систему, щоб позбутися цих проблем.

Вона працювала продавцем, п"яною пізно приходила з роботи


"У моєї доньки не склалося подружнє життя з чоловіком, від якого виховує донечку, — пише пані Лія із Закарпаття. — Не захотіла його сама після того, як зрозуміла, що він собою представляє. Від цього пана уже пішли двоє жінок із дітьми. Крім того, скільки б дочка не знайомилася з хлопцями, а стосунки, які б вели до шлюбу, не складаються. Дочка моя — гарна й працьовита. Зараз стала дуже нервовою. Сама я теж не мала долі. Чоловік залишив мене з дітьми. Чому в мене й у доньки так все склалося?"

Ви з донькою відпрацьовуєте за гріхи предків. Доводиться робити це, як правило, кращим людям. Дай Боже, щоб доля вашої онуки не стала продовженням родового прокляття.

Крім того, і ви, і ваша донька носите програмну енергетичну структуру на відштовхування протилежної статі. Ця порча водночас і прискорює, і ускладнює відпрацювання родового прокляття. Тільки корекція всієї біоенергоінформаційної системи може полегшити вашу ситуацію.

Під час відпрацювання морального злочину предків кожний проходить свою міру страждань. Киянка Людмила сама виховувала двох доньок. Їхній батько весь час мешкав із ними в одній квартирі, ніби сусід, але дозволяв собі бити і залякувати доньок. Людмила кілька разів намагалася розлучитися з ним, однак не виходило. Не склалося в неї і особисте життя. Із часом дівчата виросли, отримали вищу освіту, знайшли гарну роботу. Проте їх особисте життя наштовхувало Людмилу на думку про якусь закономірність: вже кілька років доньки живуть у громадянських шлюбах, і їхні чоловіки одружуватися не збираються. Старша дочка пішла до родини свого коханого і водить у садок чужу дитину, прибирає, готує, виконує всю хатню роботу на дві сім"ї. Молодша привела чоловіка до себе, однак їхні стосунки не складаються. А справа в тому, що традиційний шлюб обом жінкам "не світить" через "вінець безшлюбності", який висить над їх головами.

"Чому в нас такі жіночі долі?" — запитує Людмила. Під час корекції її біоенергоінформаційної системи з"ясувалося, що вона відпрацьовує родове прокляття. Свого часу жінка з їхнього роду тримала будинок розпусти. Її гаманець годували блуд та зламані жіночі долі. За законом причинно-наслідкового зв"язку в майбутньому жінок такого роду очікують самотність, безшлюбність, злидні й кривди.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Над головами обох жінок висить "вінець безшлюбності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути