четвер, 20 грудня 2012 05:00

На Бадоєву у фаті люди не звертали уваги

Автор: фото З САЙТА WWW.tabloid.pravda.com
  Телеведуча Жанна Бадоєва під час мандрівки до литовського Вільнюса. За два роки вона відвідала 47 країн
Телеведуча Жанна Бадоєва під час мандрівки до литовського Вільнюса. За два роки вона відвідала 47 країн

Телеведуча 40-річна Жанна Бадоєва повернулася з литовського Вільнюса. Там кілька днів відпочивала з нареченим — бізнесменом 32-річним Сергієм Бабенком. Це її батьківщина.

— Я народилася у Вільнюсі. Як тільки приїжджаю туди, прямо з аеропорту їду в кафе, де готують найсмачніші жимайчу блінай та цепеліни. Перше — запечена з м'ясом картопля, схожа на українські зрази. А друге — картопля з м'ясом усередині, полита сметаною або зажаркою з цибулі. Для мене це такі улюблені страви, як для українців вареники. Колись у дитинстві їх їла і в школі, і вдома, і по ресторанах, — розповідає Жанна в столичному закладі "Тач кафе". Замовляє капучино за 35 грн.

З Вільнюса поїхали на курорт Паланга. Це на березі Балтійського моря. Воно ніколи не буває тепле. Купаються при  16 градусах, а що робити? Іншого моря немає, — сміється Жанна. — Цього разу ми із Сергієм купили там каву з молоком та просто стояли. Було дуже холодно, дув вітер. Коли привозила Алана (режисер Алан Бадоєв — другий чоловік Жанни. — "ГПУ") в Палангу, йому така погода не подобалася, він кривився. А Сергій був щасливий. Ми обнялися, і я розповідала йому історію, як колись відпочивали тут з батьками й тато покликав мене бігати. Взула імпортні кросівки, що перед тим мені подарували на день народження. На пляжі скинула та пішла купатися, а коли за 15 хвилин повернулася, наших речей немає. Заявили в міліцію, але злодія не знайшли. З пробіжки верталися в міліцейському бобику — я в купальнику, а тато в трусах. Мама була в шоці.

Жанна Бадоєва з Аланом розлучилася півроку тому. Запитую, як ділили майно.

— А в нас і немає майна. Коли ми з Аланом були в шлюбі, то орендували 4-кімнатну квартиру в центрі Києва на Богдана Хмельницького. Школа в трьох хвилинах від будинку. Правда, маємо дім у Туреччині в місті Фетхіє. Будинок на п'ять кімнат із великою терасою та 100-метровим басейном на березі моря. Буваю там на всіх шкільних канікулах, а діти проводять там ціле літо. У лютому, наприклад, плюс 20, а навесні можна загоряти біля басейну. Я люблю прокидатися о шостій ранку, коли всі сплять, брати каву і йти плавати. Пропливаю кругів з чотири. Коли діти з балкона кричать "мама", кайф закінчується.

Машин у нас спільних не було, бо ні я, ні Алан їздити не вміємо. У мене водій на невеликому "пежо". Колись Алан подарував мені "лексус", але я сказала, щоб сам на ньому їздив. Мені вистачить і малолітражки.

До літа була ведучою програми "Орел і Рєшка". За два роки відвідала 47 країн.

— Америка подобається найбільше. Я прилетіла в Нью-Йорк о другій ночі. Не заносячи чемоданів у готель, пішла на Манхеттен. Там стільки хмарочосів, що не достатньо просто підняти голову, щоб побачити небо. Треба лягти на землю. Американці ні на кого уваги не звертають. Хоч голий пройдися, ніхто пальцем тикати не буде. Коли гуляла у фаті в Лос-Анджелесі, ніхто навіть не озирнувся.

Зараз ви читаєте новину «На Бадоєву у фаті люди не звертали уваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути