четвер, 02 лютого 2012 00:30

Молодята одружилися вдруге через місяць після весілля

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Олександр Геращенко цілує дружину Марту Жир під час святкування їхнього весілля у київському концерт-холі ”Фрідом”. Молодята познайомилися на телепроекті ”Танцюють всі!-3”. Шлюб зареєстрували торік 16 грудня
Олександр Геращенко цілує дружину Марту Жир під час святкування їхнього весілля у київському концерт-холі ”Фрідом”. Молодята познайомилися на телепроекті ”Танцюють всі!-3”. Шлюб зареєстрували торік 16 грудня

— Сьогодні тут усе дозволено: казино працює, алкоголь ллється рікою, — каже переможець телепроекту "Танцюють всі!-3" 23-річний Олександр Геращенко. У київському концерт-холі "Фрідом" він із фіналісткою конкурсу Мартою Жир, 19 років, удруге святкують своє весілля.

У центрі зали поставили два гральні столи, на сцені п'ятеро чоловіків у жіночому вбранні грають джаз. Для гостей оголосили дрес-код. Жінки з яскравим макіяжем, підкрученим волоссям, у відвертих сукнях, чоловіки — у штанях зі стрілками, жакетах і капелюхах. Так вбирались американці у 1920-1930-х.

Пара зареєструвала свій шлюб торік 16 грудня у Дніпропетровську. Повторно святкують заради участі у проекті "Весільні битви".

— Ай вонт ту бі лав бай ю, — на сцені з'являється наречена в образі американської актриси Мерилін Монро і співає її пісню.

Вдягнена в рожеву сукню, білі туфлі на високих підборах і такого ж кольору панчохи в сітку. Губи нафарбувала яскравою червоною помадою. Голос високий, у ноти не попадає. У кінці додає: "Саша, я тебя люблю". Олександр спостерігає за цим зі свого столика в центрі зали. Хапає букет квітів і застрибує на сцену.

— Стоп, вернись назад. Я скажу, когда нужно выходить, — кричить Марта.

Олександр зі сцени робить сальто назад, сідає на своє місце. Гості мовчки їдять. Пригощають свіжими та солоними овочами, стравами з телятини, різними видами сирів. П'ють вітчизняний коньяк із трьома зірками.

— Безумно рада, что ты именно мне предложил выйти замуж, — Марта говорить російською, Олександр — суржиком. — Думала, позустрічаємося і все на тому закінчиться.

Гості зо 20 хв. вітають молодят. Дарують конверти з грошима. Марта голосно сміється, щохвилини обнімає й цілує Олександра.

— Марта тільки на людях така, а вдома чемна дівчина, — каже 53-річна Валентина, мати Олександра. Вона огрядна, з волоссям баклажанового кольору. — Марта нєпрєдсказуєма, але добра. Поважає мене, прислухається. Питає, як шо готувати, бо молоденька, ще нічо не вміє. Учила борщ її варити. До Марти в Сашка майже не було дівчат. Одна була, коли в Гадячі вчився. Його партнерка по танцю, Іра звали.

Мати нареченої Тетяна в білій довгій сукні з глибоким декольте розхвалює Олександра гостям.

— Зять — во! — піднімає догори великий палець. — За цей рік, скільки вони з Сашою зустрічаються, Марта змінилася. Турботлива стала, як мама, з Сашою носиться. Усе слідкує, щоб покушав, носик закапав, горлишко щоб у нього не боліло.

— 15 чашок чаю випила перед весіллям, бо голос сів, — Марта роздивляється обручку з невеликим діамантом, яку їй подарував Олександр. — Мені ще ніхто не дарував діаманти, безумно охрініла, коли побачила.

Житиме подружжя у двокімнатній квартирі в новобудові в Полтаві. Олександр Геращенко купив її за виграні в телешоу 350 тис. грн. У вересні в Полтаві запрацювала його дитяча танцювальна школа. Ціни на заняття вдесятеро вищі, ніж в інших танцювальних гуртках міста.

Зараз ви читаєте новину «Молодята одружилися вдруге через місяць після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути