середа, 03 лютого 2010 07:09

"Міс Америка" схожа на Мішель Обаму

Автор: фото з сайту www.tsn.ua
  ”Міс Америка-2010” Каресса Кемерон займається модельним бізнесом. На виграні 50 тисяч доларів вона планує вивчитися на ведучу теленовин
”Міс Америка-2010” Каресса Кемерон займається модельним бізнесом. На виграні 50 тисяч доларів вона планує вивчитися на ведучу теленовин

Представниця штату Вірджинія 22-річна Каресса Кемерон стала "Міс Америка-2010". Вона — третя темношкіра міс в історії Штатів. 2005-го цей титул завоювала афроамериканка Еріка Дунлап, а 1999 року — мулатка Ніколь Джонсон.

Журі не приховує, що титул Кемерон дістався через схожість із дружиною американського президента Мішель Обамою, 46 років.

— Коли вона вийшла на сцену й усміхнулася, я подумав, що це родичка першої леді, — говорить один із організаторів конкурсу 37-річний Жуль Янг. — У неї такий самий відтінок шкіри, такі ж пухкі щоки та широка усмішка. І на зріст вони майже однакові — 163 см.

— Кемерон — гаряча штучка! — каже глядач 56-річний Джо Макферсон. — У неї груди третього розміру й пишні сідниці. Мішель Обама може про такі лише мріяти. Я не порівнював би їх, бо Кемерон легко переможе навіть першу леді.

— Шкода, що ми з Мішель не родичі, — розповідає міс-2010. — Але вона красива жінка, мені є в кого повчитися стилю. На конкурсі талантів я не ризикнула виступити як її двійник. Вирішила просто заспівати.

Каресса отримала корону із гірського кришталю, діамантів та білого золота вартістю понад $1 млн. Їй вручили премію $50 тис. Гроші планує витратити на навчання в університеті.

— Я майбутній тележурналіст. Вчуся в коледжі, на навчання заробляю модельним бізнесом. Ця премія дасть мені змогу отримати ступінь магістра й здійснити найзаповітнішу мрію — стати ведучою новин.

Друге місце посіла білошкіра "Міс Каліфорнія" Крісті Кевіндер. Їй вручили $25 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Америка" схожа на Мішель Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути