четвер, 30 грудня 2010 03:45

Мільярдер добирається на роботу пішки

Американець 26-річний Марк Цукерберг, автор соціальної мережі "Фейсбук", став людиною року, за версією журналу "Таймс". Марк — наймолодший мільярдер в світі зі статком $6,9 млрд. Із кімнати гуртожитку створив сайт для спілкування між студентами Гарвардського університету. Сьогодні "Фейсбук" об'єднує 500 млн користувачів, зокрема понад 930 тис. українців.

Цукерберг із дитинства захоплювався програмування, але отримав освіту психолога. Досі не одружений. Живе в квартирі, де є тільки матрац, стіл і два стільці. До офісу часто добирається пішки або на велосипеді.

Австралієць 39-річний Джуліан Ассанж, засновник сайта "Вікілікс", теж змагався за звання людини року. У листопаді сайт оприлюднив 250 тис. таємних листів американських дипломатів. У одному з них порівняли російського прем'єра Володимира Путіна із супергероєм Бетменом, а президента Дмитра Медведєва — з його учнем Робіном.

7 грудня Джуліана Ассанжа затримали в Лондоні на вимогу шведської поліції. Звинуватили у сексуальному домаганні до двох жінок. 16 грудня Ассанжа звільнили під заставу в 300 тис. євро, які зібрали прихильники.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер добирається на роботу пішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути