вівторок, 10 березня 2009 17:11

Міллу Йовович розшукала її російська сестра

  Москвичка Анетта Орлова веде курси, на яких навчають зваблювати чоловіків
Москвичка Анетта Орлова веде курси, на яких навчають зваблювати чоловіків

Голлівудську модель 32-річну Міллу Йовович розшукала її російська сестра москвичка Анетта Орлова, 30 років. Вона володіє центром краси "Анетта" та школою для жінок "Софія", де навчають зваблювати чоловіків. Анетта є кандидатом соціологічних наук, психологом і письменницею. Часто проводить конференції на тему краси та спорту.

— Я вирішила подарувати генеалогічне дерево нашої родини братові на день народження. Звернулася в спеціалізоване агентство. За місяць підготували папку з точними іменами близьких і далеких родичів. Серед них була й актриса Мілла Йовович. Виявилося, що ми троюрідні сестри по батьковій лінії, — розповідає Анетта.

Йовович народилася в Києві у сім"ї акторки Галини Логінової й серба Боргі Джововича. До Сполучених Штатів родина переїхала, коли Міллі було 5 років. Жінка втретє заміжня, має півторарічну доньку Евер Габо.

Орлова написала Йовович електронного листа. Акторка відповіла. Жінки листуються Інтернетом. Мілла запросила сестру до США. Улітку Анетта збирається відвідати її й написати книгу про родину.

Зараз ви читаєте новину «Міллу Йовович розшукала її російська сестра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути