пʼятниця, 05 листопада 2010 09:18

Матері закривають любовні чакри своїх синів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Моя внучка Таїсія весь час температурить, — пише 75-річний Степан Володимирович із Херсона. — Вона дуже часто хворіє, особливо в осінній і зимовий періоди. З горем пополам закінчила 11 класів. Тепер поступила в коледж. За неповних два місяці тричі лежала в лікарні. У навчальному закладі грозяться, що відчислять, а гроші за учобу ми вже заплатили. У внучки постоянно підвищена температура, закладає горло. Врачі не можуть поставити точний діагноз. Дитя мало їсть, зовсім не має апетиту. Зверталися до бабки. Вона каже, що дитину чимось напоїли, щоб вона мучилася. Допомогти бабка не змогла, порадила звернутися до сильніших".

Листа читає біоенергетик 43-річна Лілія Хасапєтова з Кривого Рогу. Розглядає фото білявої худорлявої дівчини.

— У Таїсії дуже слабкий імунітет. Дитина швидко підхоплює вірусні інфекції, через це хворіє. Не відчуваю, що на дівчинку хтось напускає чари. У неї світла аура. Не возіть дитину по гадалках. Свою хворобу вона переросте. Прислухайтеся до порад лікарів.


"Моєму сину Олександру 27 років, — звертається львів'янка Галина Миколаївна, 53 роки. — Він ніяк не може знайти собі дорогу в житті. Не має стабільної роботи, постійно міняє житло, має проблеми з дівчатами — досі нежонатий. Недавно познайомився з дівчиною. Живуть разом, но сваряться кожен день. Не знаю, чи вийде у них побратися. Я сама маю проблеми на роботі. Дала гроші кільком людям в долг, уже півроку не повертають".

На фотографії коротко стрижена жінка за прилавком магазину.

— Галино, намагайтеся менше втручатися в його особисте життя. Часто матері перекривають любовну чакру своїх синів: ревнують їх до жінок, щодня нарікають: "Коли ти вже женишся?" "Коли кинеш пити?" "Чого так довго спиш?" "Коли знайдеш роботу?" У чоловіків через це формується комплекс неповноцінності. Ви не з таких жінок. Відчуваю, що ціле життя присвятили синові. Відженіть від себе погані думки. Борги вам повернуть до кінця листопада. Поставте у церкві свічки за здоров'я своїх боржників.

Бере до рук паспортне фото сина Олександра.

— Ваш син зовсім скоро створить сім'ю. Дівчина, яка зараз біля нього, може стати вашою невісткою. Якщо порозуміються, то житимуть у шлюбі довго й щасливо.


"Цього року у мене одні невдачі, — розказує в листі вінничанка 20-річна Людмила. — Почалися проблеми в університеті. Одногрупники ставляться до мене недобре, сміються в спину. Маю проблеми зі здоров'ям по-жіночому. Але саме болюче переживаю проблеми в особистому житті. Влітку познайомилася з хлопцем, на два роки старшим. Було все як у казці: любив, приїжджав, говорив гарні слова. Недавно все різко обірвалося: дзвонить перестав, а через кілька днів написав, що хоче від мене піти. Дуже важко це пережила. У мене стався нервовий стрес, постійно плачу. Не знаю, чого так сталося. Може, його батьки мене незлюбили або хтось наслав на мене порчу. Зараз живу на квартирі з дівчиною, яка мені відверто у всьому заздрить".

У конверт вкладає фото своє та хлопця Валерія.

— Усі негаразди у жінок починаються з проблем в особистому житті. Постарайтеся відпустити від себе хлопця. Не намагайтеся повертати старі стосунки. Якщо чоловік відвернувся від вас зараз, нема гарантії, що не покине вас пізніше. Добре, що не вийшли за нього. Шлюб був би короткочасний. Навколо вас багато інших чоловіків. Знайомтеся, закохуйтеся. Ніякої порчі на вас не бачу. Від плачу та поганих думок загострюються хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Матері закривають любовні чакри своїх синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути