середа, 18 червня 2008 18:46

Маша Єфросініна спить у круглому італійському ліжку (ФОТО)

Магазин меблів італійської фабрики "Провазі" відкрили в Києві на бульв. Лесі Українки. "Провазі" вважають однією з найпрестижніших марок у світі. Такими меблями обставлені будинки Мадонни, Джорджа Клуні, Дональда Трампа, Романа Абрамовича, Сильвіо Берлусконі.

До відкриття перед магазином розбили великий намет для гостей. Їх зустрічає власниця бутику — голова "Українського Інвестиційного Будівельного банку" Астхік Мхітарян, 25 років. Жінка у блискучій золотій сукні з довгим шлейфом. Тримає келих шампанського.

— Что это за мужчина? — вказує охоронцям на чоловіка в окулярах, який примостився за дерев"яним столом, виставленим на продаж. — Поднимите его сейчас же! — лютує.

Цікавлюся у Мхітарян ціною меблів, виставлених у бутику.

— Звісно, це для забезпечених людей, — жінка опускає очі. Розмовляє неохоче. — Буфетерія з дерева ручної роботи коштує від 200 до 300 тисяч євро. Дивани — від 7 до 30 тисяч.

— А мені он той килим подобається, — підхоплює Мхітарян під руку бізнесмен Валід Арфуш, 37 років, показуючи на барвистий коричневий килим у кутку зали. — Та сьогодні не день для покупок.

Арфуш каже, що вдома має багато класичних антикварних меблів.

— Чотири роки тому купив старовинну бібліотеку Людовіка XIV за 55 тисяч євро, — хвалиться. — Вона зараз у Парижі, в будинку мого брата Омара.

Телеведуча Маша Єфросініна, 28 років, розглядає гарнітур для спальні брунатного кольору.

— У мене майже такий удома, — вмощується на м"якому ліжку. — Кругле ліжко замовляли в Італії. Діаметр — три метри. Ми з чоловіком любимо простір. На такому ліжку сняться чудові сни. Я ж бо сплю з найкращим чоловіком у світі! — вигукує.

Чоловік Єфросініної Тимур Хромаєв — бізнесмен. Подружжя виховує доньку Нану.

— Я все життя жила в ду-у-уже маленьких зйомних квартирах, — продовжує Єфросініна. — Мешкала в кімнаті з молодшою на сім років сестрою Лізою. Тепер друзі дивуються, чому ми на своїх 400 квадратних метрах зробили всього одну вітальню і три спальні. За радянським принципом туди можна було кімнат із десять втюхати, — осмикує короткий піджак.

Єфросініну цілує в щоку повнуватий чоловік в окулярах.

— Как там Боренька поживает? — запитує. Зі співаком Борисом Моїсеєвим Маша Єфросініна веде шоу "Модний вирок" на каналі "Інтер".

— Ой, он такой хороший! — усміхається Маша. — Называет меня "доченькой".

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросініна спить у круглому італійському ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути