вівторок, 17 вересня 2019 05:05

Мар'яна Хом'як померла від кору

Автор: FACEBOOK.COM/МАР'ЯНА ХОМ'ЯК
  Мар’яна Хом’як на початку літа перехворіла на кір. За кілька тижнів потрапила до лікарні з ускладненнями, спричиненими хворобою
Мар’яна Хом’як на початку літа перехворіла на кір. За кілька тижнів потрапила до лікарні з ускладненнями, спричиненими хворобою

У селі Почаєвичі Дрогобицького району на Львівщині поховали 33-річну Мар'яну ХОМ'ЯК. Померла від ускладнень після кору. Місяць була у реанімації.

— Мар'яна була хороша й різнобічно розвинена людина, — каже сусід Ігор Петришин, 36 років. — З нею було приємно радитися, спілкуватися, співпрацювати. Торік у листопаді мене обрали головою ОСББ. Пропонував Мар'яні бути моєю заступницею. Бачив у ній надійного, активного й розуміючого помічника.

Мар'яна Хом'як закінчила Тернопільський педагогічний університет. Останнім часом ніде не працювала. Була у відпустці по догляду за дитиною. Її синові Яромиру — 6 років.

На початку літа жінка перехворіла на кір. Через кілька тижнів потрапила до лікарні з ускладненнями, спричиненими хворобою.

— Востаннє бачився з Мар'яною у липні, — говорить Петришин. — Тоді у дворі нашого будинку проходила зустріч із кандидатом у депутати. Я з нею не говорив. Мала нормальний вигляд, як на людину, що перехворіла кором. Хоча видно було, що ослаблена.

Зараз ви читаєте новину «Мар'яна Хом'як померла від кору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути