Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 20:20

Майкл Джексон невиліковно хворий

  Американський співак Майкл Джексон дуже рідко з’являється на людях без темних окулярів
Американський співак Майкл Джексон дуже рідко з’являється на людях без темних окулярів

Американський співак 50-річний Майкл Джексон невиліковно хворий, стверджує журналіст Ян Гальперін. Біограф артиста запевняє, що в Майкла генетичне захворювання легень.

— Він потребує трансплантації легені, — упевнений Гальперін. — Але надто слабкий для такої операції. Джексон може осліпнути на ліве око, на яке вже й так погано бачить. Майкл ледве розмовляє. Живе на препаратах, які поки що його підтримують.

Джексон не коментує чуток про хворобу. Проте його старший брат Жермен підтвердив, що співак не надто добре почувається.

Король поп-музики витрачає великі суми на суди. Має 100 млн фунтів боргів. 2005-го із нього зняли звинувачення в насильстві над дітьми. Нині з ним судиться син короля Бахрейну, співак Абдулла бен Хамад аль-Халіфа. Він звинувачує Майкла у  присвоєнні $7 млн. А минулого тижня американка Біллі Джин висунула зірці претензію на мільярд доларів. Жінка стверджує, що саме вона справжня матір Принца Майкла, молодшого сина Джексона. Хлопчика народила 2002-го сурогатна мати. Її ім"я Джексон досі не розкрив. Біллі Джин вимагає, щоб її визнали матір"ю дитини, хоче бачитися із сином тричі на тиждень.

У Джексона троє дітей — 11-річний Принц Майкл, 10-річна Періс та Принц Майкл Другий, 7 років. Їхньою матір"ю вважають медсестру Дебору Роу. Торік американка Нонна Періс стверджувала, що дітей артистові народила вона.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон невиліковно хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути