середа, 21 травня 2008 18:37

Людмила Зикіна склала заповіт

  Російська співачка Людмила Зикіна виходила заміж чотири рази
Російська співачка Людмила Зикіна виходила заміж чотири рази

Російська співачка Людмила Зикіна, 78 років, склала заповіт.

— Я злякалася, коли дізналася про це, — ділиться двоюрідна сестра артистки, 87-річна Ніна Воробйова. — Людочка мене заспокоїла: "Чого ти плачеш? Ще на моєму 80-річчі гулятимемо".

У квітні Людмилу Зикіну госпіталізували з гострим запаленням нирок. Співачка одужує повільно. Вона живе на дачі в Архангельському, за 120 км від Москви. Ніна вже ходить без ціпка. Торік їй вставили штучний суглоб.

Зикіна розлучена. Виходила заміж чотири рази. У 22 роки побралася з інженером Владленом Поздновим. За три роки — з фотографом Євгеном Сваловим. Третім її обранцем був викладач іноземних мов Володимир Котелкін. Останнім чоловіком став баяніст Віктор Грідін, молодший на 14 років. Чотири роки тому в співачки був роман із молодшим на 39 років Михайлом Кізіним.

Слухати Людмилу Зикіну полюбляли радянські можновладці. Вона товаришувала з Микитою Хрущовим та Леонідом Брежнєвим. Справжніми друзями називала президента Північної Кореї Кім Ір Сена та віолончеліста Мстислава Ростроповича. Подейкували, що в неї були стосунки з головою Ради Міністрів СРСР Олексієм Косигіним.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Зикіна склала заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути