вівторок, 23 липня 2019 05:51

Людмила Лішка не повернулася з роботи

Три дні шукали 51-річну Людмилу ЛІШКУ з села Соснівка Сокальського району Львівської області. Працювала на місцевій пекарні. О четвертій ранку поверталася додому з роботи. Колеги висадили на перехресті за 5 км від дому. Дорогою вона зникла. Її тіло знайшли 16 липня на березі річки. Було накрите гілками.

— Востаннє говорив із мамою про її роботу, — говорить син Дмитро Куцик, 27 років. — Просив не йти на добу працювати. Вона часто так робила, щоб більшу платню отримати. Казали: "Допоможемо з грошима, не розривайся". Але мама відповідала, що має нам допомагати, а не ми їй.

У Людмили Лішки залишилися син, донька й онук. Убивство розслідує поліція. Затримали двох чоловіків, які того ранку підвозили її додому мотоциклом.

— Мама була добра. — каже Дмитро. — Завжди позитивна, усміхнена, на роботі її любили. Вона часто приїжджала до мене у Львів, щоб побавитися з онуком. Любила його. Ніколи не приходила з порожніми руками. Нам із дружиною допомагала. Ми знімаємо квартиру, то завжди привозила продукти чи ще щось. Казали, що не треба, але вона все одно везла. Щира була, нас любила.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Лішка не повернулася з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути