вівторок, 28 вересня 2010 00:17

Людмила Коротікова розповідала про секс Анфісі Чеховій

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Людмила Коротікова із кримського міста Коктебель продає траву кермек біля одного з місцевих ресторанів. За букет просить двадцять гривень. Каже, трава лікує безпліддя
Людмила Коротікова із кримського міста Коктебель продає траву кермек біля одного з місцевих ресторанів. За букет просить двадцять гривень. Каже, трава лікує безпліддя

"Ей, гребунець, даставай свій гаманець. Щоб стояло подольше і кошельочек був потолще. Беріть волшебну поє..нь траву", — 66-річна Людмила Коротікова із кримського міста Коктебель вигукує біля одного з місцевих ресторанів.

Вона продає траву кермек. Каже, лікує безпліддя і привертає кохання. Її запрошували у програми "Секс з Анфісою Чеховою", "Поле чудес", "Ти смішний" від "Камеді-клаб".

Біля цілительки збирається натовп. За руку вона витягає хлопця у чорних шортах.

— Ставай-но сюди, молодець, — обмахує йому пах букетом з трави з маленькими квіточками бузкового кольору.

У Людмили Павлівни на голові вінок з таких самих квітів. Щоб не тиснув, пов"язала косинку з логотипом заводу "Коктебель" на лобі.

Протягує букет хлопцеві, просить 20 грн. Той платити відмовляється.

— Ні? То будеш дрочити, ще й зуби точити.

Травниця вмощується за столом. Навпроти сідає жінка років 35.  Людмила Павлівна дивиться їй у вічі:

— Бачу, є у тебе на приміті один. Щоб рішився і нарешті женився. Трава поє...нь, щоб чоловік був хороший кожен день. Щоб очі блєстєлі і тебя хотєлі. Дома букет поставиш.

— А можна у ванну кидати, як любисток? — запитує.

— Можна, можна. Потрошки запарюй, а то буде стільки тих гребунців. Не знатимеш, куди діватися.

За годину продає два десятки букетів.

— Бабуля, раджу розширити асортимент, — підходить молодий чоловік з тонкими вусами та квадратною парасолькою. — В інтернеті читав про базилік. Для цього діла теж дуже помічний. Тепер жру його кожен день. Вроді все нормально, пока молодий.

У Коротікової запитують, чи трава справді цілюща.

Коли цитую віршики з матюками, покупатєлі аж біжать

— Продаю її тут 13 років. Люди повертаються вже з дітками. Родилися після того, як я їх обмахала. Я ж потомствений трав"яний цілитель. Мій дід Арсентій Чепіль з Тульчинського району Вінниччини теж людей лікував. Тільки я його не пам"ятаю, помер, коли була мала.

До виходу на пенсію працювала продавщицею в продовольчих магазинах Коктебеля. Траву кермек збирає на горі за містом, називає її святою.

— Пішла на пляж торгувати, щоб дома не сидіти. А вірші з дєтства складаю. От про виноград: "Віноград с вітаміном С, щоб не було морщин на ліце". Коли цитую віршики з матюками, покупатєлі аж біжать. Усі продають по рублю, а я по 2. Приїжджають люди на курорт грусні. Рік з роботи не вилазили, а я тут настрій піднімаю.

Зароблені гроші складає на ремонт будинку у селі Підгорне за 6 км у бік Феодосії. Він завалився кілька років тому.

— Усі думають, що я на джипах їжджу і в особнячку триповерховому живу. Доки тепло, у дочки Лєни з онуками Васею та Наташкою. На зиму переберуся охранять ресторани. Мені виділяють вагончик. Я вже одинока. Чоловік Олександр Васильович помер п"ять років тому. Прожили з ним 30 років. Більше замуж не піду. Правда, приїжджав до мене один з Москви. Мав 35 років. Хороший парєнь, але характерами не зійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Коротікова розповідала про секс Анфісі Чеховій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути