Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 14:49

Люди з порчами часто потрапляють у халепи

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У мене біда з дитиною. Хлопцеві пішов 18-й рік. Народився він здоровий, — пише Любов Василівна з міста Кузнецовськ Рівненської області. — У 10 років син упав із велосипеда, після цього почалися приступи. Медики поставили діагноз — епілепсія. Я зверталася до знахарів, у лікарнях довго лікували. Ні таблетки, ні заговори не допомагають. Знахарі кажуть, що в нього — порча, яку поробила свекруха. Але вона вже померла. Останнім часом приступи в сина почастішали. Він наче зомбі. Сидить, не реагує ні на що, озирається по хаті. А коли засинає, кидається, ніби з ляку. Тоді починаються судороги, кричить на всю квартиру, клацає зубами. Дуже схуд, не має апетиту. Пропадає дитина. Порадьте, до кого мені звертатися".

Президент Української академії цілительства Сергій Бінат каже, що хлопцеві пороблено.

— Я відчуваю над ним гарячу енергію, як буває при порчах, — Сергій Герасимович водить рукою над листом. — Важке біополе людей із порчею притягує негативні події. Вони часто падають, раняться, можуть потрапити в аварію. Вашого сина, шановна Любов Василівно, можна лікувати медикаментами. Але вони важкі й пригнічуватимуть роботу його мозку. Наші фахівці в аурокамері можуть протестувати ауру вашого сина. Лише після цього можна обирати методи цілительства. Можна звернутися й до бабки, яка лікує молитвами та викачує воском. Намолений віск вбирає важку енергію, звільняючи людей від порчі.

До ворожок Сергій Бінат не радить ходити.

— Світ влаштований як океан. У ньому є світлі — верхні —шари й темні — нижні. Ворожки беруть енергію з нижнього шару, — пояснює. — Вони зчитують начебто точну інформацію, але не залишають варіантів для дій. Краще йти до "світлої" бабусі. Розпізнати її не важко: у неї спокійний погляд, очі не бігають, не блищать. Поряд із нею відчуєте вмиротворення.


"Два роки тому на своєму паркані я побачила намотані шнурки. Не змогла їх розплутати і спалила, — пише 56-річна Валентина Михайлівна з Рівненщини. — За 36 років роботи жодного разу не була на лікарняному. А віднедавна почала хворіти: болить серце, турбує бронхіальна астма. Відколи попалила шнурки, відчуваю жар в організмі, а шию здавлює, наче петлею."

Можливо, ви хвалилися перед кимось своїми успіхами

— Порчі на цій жінці немає, — запевняє цілитель. — Шановна Валентино Михайлівно, в організмі жінки після 48 років починається гормональна перебудова. В період клімаксу жінки часто відчувають жар, до горла підкочується клубок. Вам важливо заспокоїтися: попийте пустирник, глід, валеріану. Запарте столову ложку стаканом окропу й вживайте впродовж дня. Можете приймати клімактерин, це препарат на травах. Аби уникнути думок про порчі, переслідування або чари, розслабтеся. Пригадайте щасливі моменти в своєму житті. Знайдіть фотокартки тих часів і поставте їх на столі.


"Я працював машиністом тепловоза 51 рік, — пише 71-річний Юліус Уіжієвич із Ужгорода. — Торік зі мною сталися дві аварії, а цього року ледь не трапилася третя. Раніше сам ремонтував машину й іншим допомагав. А тепер за що не беруся, все валиться з рук, наче на мені висить прокляття. Можливо, воно так і є?"

— Прокляття — це ритуал із використанням енергії важкого світу. При цьому читають заклинання. Прокляття на панові Юліусові немає, — переконаний Сергій Бінат. — Але бачу енергію заздрощів, конфлікту. Можливо, ви, шановний Юліусе Уіжієвичу, хвалилися перед кимось своїми успіхами? Не всі можуть легко сприймати розповіді про чужі удачі. Тут уже йдеться про навроки. Їх вам зніме біоенерготерапевт, цілитель або бабка.

Сергій Бінат сидить у великому кабінеті за столом. Перед ним у підсвічнику горить свічка. Цілитель пояснює, що її полум"я спалює негативну енергію, яка є в листах, і сприяє гармонійному спілкуванню з читачами.

Зараз ви читаєте новину «Люди з порчами часто потрапляють у халепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути