понеділок, 25 лютого 2008 15:23

Лоліта питиме настоянку на комахах

  Лоліта Мілявська та Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки в Києві на зйомці новорічного ”вогника” для телеканалу ”Інтер” 16 листопада 2007 року
Лоліта Мілявська та Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки в Києві на зйомці новорічного ”вогника” для телеканалу ”Інтер” 16 листопада 2007 року

44-річна співачка Лоліта Мілявська зібралася до Китаю. Там вона лікуватиметься голковколюванням та настоянками з комах, що живуть у горах Тибету.

Торік Лоліта підсіла на китайські таблетки для схуднення. Вона стрімко втрачала вагу. Та водночас паморочилася голова, сильно болів шлунок. Співачка відмовилася від таблеток.

Лоліта — колишня киянка, нині мешкає в Москві.

Останній рік вона скаржилася на перевтому.

— Артистам не звикати по три дні не спати, — казала вона "ГПУ" восени. — Але я більше не витримую такого шаленого ритму.

У жовтні в літаку до Алмати вона знепритомніла. В аеропорту в неї діагностували мікроінфаркт. Незважаючи на це, Лоліта вийшла на сцену. Зомліла прямо посеред концерту.

Місяць артистка приводила до ладу нервову систему в психіатричній клініці ім. Кащенка. Найбільше переживала, що рідко бачить свою 8-річну доньку Єву.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта питиме настоянку на комахах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути