середа, 08 серпня 2007 14:33

Литовченко купила гаманець зі стразами

Власниця модельного агентства "Карін" 37-річна Влада Литовченко повернулася з Італії, де відпочивала два тижні. У місті Верона вона пішла до ботанічного саду. Біля входу взяла напрокат електромобіль.

— Я їхала алеєю, — розповідає Литовченко. — Раптом на дорогу виповзла велика змія. Я злякалася й загальмувала. Позаду утворилася пробка з електромобілів. Водії дуже сміялися, бо мене налякав вуж.

Також Влада кілька днів відпочивала у містечку Серміоні, поряд із великим озером Гарда. Там вона годувала гусей і лебедів.

— Вони з"їли частування з руки, а потім дзьобами почали щипати мене за пальці, — каже вона.

З Італії екс-модель привезла шалик для своєї матері. Молодшій доньці 7-річній Христині купила шкільний набір: пенал, сумку для спортивної форми й гаманець. Усе — біле, зі стразами. Старшій донці 17-річній Маргариті привезла баночку італійського меду та значок Джульєтти. Його мати купила в будинку-музеї, де колись жила героїня твору Вільяма Шекспіра. Тепер там у стінах стирчать записки, які  залишають закохані. Влада говорить, що вона записки не залишала.

Влада Литовченко була одружена двічі. Її першим чоловіком був архітектор Олег Кердін, другим — Ігор Литовченко, президент компанії "Київстар". Екс-модель мала романи з дніпропетровським бізнесменом Ігорем Салом і навіть із кримінальним авторитетом, ім"я якого не називає.

Зараз ви читаєте новину «Литовченко купила гаманець зі стразами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути