вівторок, 07 жовтня 2008 16:19

Ларсон купив собі "хаммер" на день народження
7

Чорний джип ”хаммер” Ларсон купив на аукціоні у Сполучених Штатах за 110 тисяч доларів. Машину в Україну доставили літаком
Фото: фото: Євген КОЛЕСНИК
Репер Ларсон (Сергій Ларкін)  у день народження приймав подарунки в ресторані ”Тургенеф” на вулиці Житомирській у Києві. Щойно його привітали співак Кіше з дружиною Оксаною
Футболіст київського ”Динамо” Артем Мілевський жартував із учасницею гурту ”69” Віолеттою Вашш
Привітати Ларсона з днем народження прийшли режисер Семен Горов (праворуч) зі співачкою Лілу та її приятелем
Співак Лері Він (Валерій Дятлов) замовив на свій столик кальян

Минулої п"ятниці репер Ларсон (справжнє ім"я Сергій Ларкін) відзначив 31-річчя. Святкував до ранку в ресторані "Тургенеф" у центрі Києва.

Біля дверей гостей зустрічають двоє хлопців із автоматами. На вулиці прохолодно.

— Мені не холодно, — темношкірий домініканець Макентош потирає голі руки. — У нашій країні зараз приблизно така ж погода. Я у Києві вчився в Інституті міжнародних відносин, подружився із Ларсоном. Він мене називає Тош.

Букетом червоних троянд і паперовим пакетом із написом "Кензо" Ларсона вітають блондинки з гурту "69" Віолетта й Діана.

— Серега, а покажи свою машину, — просять дівчата. Чорного "хаммера" Сергій Ларкін купив на аукціоні в Сполучених Штатах у репера 50 cent. Минулого тижня співак випробовував авто неподалік площі Шевченка.

— Якщо поряд поставите "роллс-ройс", "ламборджині" і "феррарі", то люди будуть фотографуватися біля моєї машини, — хвалиться. — Торгувався три місяці. Початкову ціну 300 тисяч доларів вдалося збити до 110 тисяч.

Віолетта й Діана проходять у віп-зону. Там лише шість столів. Решта гостей товпляться у тісній залі біля сцени. За столик до дівчат підсідає футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський, 23 роки.

— У ресторан я просто зашел. Я не друг Ларсона. Больше ничего не скажу — стесняюсь, — Мілевський ніжно притуляється до плеча Віолетти Вашш.

— Мы с Артемом знакомы с садика, — кокетує дівчина. — Он был лысым и лопоухим.

Цікавлюся у Віолетти, який подарунок принесла Ларсону.

— Очень-очень дорогой коньяк в дорогой упаковке с леопардом. Ну что еще может подарить блондинка?

Торік газети писали, що в іншої учасниці гурту — Діани Меринової — роман із сином президента Андрієм Ющенком. Їх кілька разів бачили разом у нічних клубах і ресторанах.

О 23.00 на вечірці з"являється перший заступник київського мера Денис Басс. Його садять у віп-зону. Увесь вечір Дениса розважає кучерява блондинка. На кілька хвилин до нього підсідають дві пишногруді брюнетки, але з ними Басс не спілкується. Охоронець забороняє фотографувати заступника Черновецького.

— Ну, мы сегодня отдыхаем, я не хочу говорить, — 30-річний Басс розвалюється на дивані. Спочатку п"є воду, потім червоне вино. На столі між трьома скляними пляшками кока-коли горить свічка.

На дні народження Ларсон презентував новий кліп "День прийдешній". Зняв його із українським тенором Володимиром Гришком.

— Я лише повернувся із Нью-Йорка, там був по роботі, — розповідає Володимир Гришко, 48 років. — Із Сергієм ми схожі характерами. Він боявся, що я йому відмовлю. Але Лучано Паваротті колись казав мені, аби я притягував оперу до молоді. Ларсона називаю другом, він порядний. Квіти дарувати йому мені гидко, бо він чоловік. Тому привіз йому з Америки старе віскі. Сергій цінує такі речі.

У квітні, одразу після зйомок кліпу, подейкували, що у Володимира Гришка роман із дружиною Ларсона Інною Ларкіною.

— Із Сергієм ми розлучилися цього року, — Інна закидає на потилицю пишне волосся. — Але у переддень свого народження Ларсон запропонував мені одружитися знову. Я погодилася. Ми, звичайно, зрадили одне одному, коли розлучилися. Не знаю, скільки у Ларсона було жінок, але я мала тільки одного. Він публічна людина. На знак примирення Сергій подарував мені перстень із діамантом та "лексус" небесного кольору.


Зараз ви читаєте новину «Ларсон купив собі "хаммер" на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути