Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 01:00

Лариса Удовиченко розбила голову

Автор: фото з сайта www.rian.ru
  Лариса Удовиченко
Лариса Удовиченко

Російська актриса 55-річна Лариса Удовиченко потрапила до реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою. Ввечері 8 січня з московської квартири її забрала "швидка". Ларису поклали до реанімації Боткінської лікарні. Упавши, Удовиченко отримала рану тім'яної ділянки голови.

Кажуть, у лікарню актрису відвезли у стані алкогольного сп'яніння. Через це вона втратила координацію рухів і впала.

— Нічого страшного не сталося, — розповідає сестра потерпілої Світлана Удовиченко. — Лариса несла на кухню посуд, послизнулася, впала і трохи здерла шкіру на голові. Ніякого струсу мозку немає.

9 січня стан Лариси Удовиченко покращився. Її перевели до відділення нейрохірургії, де за прогнозами лікарів пацієнтка перебуватиме два тижні. Актрису відвідують донька Марія та сестра Світлана. Із чоловіком піаністом Геннадієм розлучилася, коли він програв майже все майно в казино.

Лариса Удовиченко знялася у понад 100 фільмах. Акторка знана за роллю Маньки-Облігації в телесеріалі "Місце зустрічі змінити не можна". Грала в картинах "Зимова вишня", "Мері Поппінс, до побачення!", "Любити по-російськи", серіалі "Даша Васильєва. Любителька приватного розшуку" за романами Дар'ї Донцової.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Удовиченко розбила голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути