понеділок, 15 грудня 2008 15:29

Корону "Міс світу" віддали росіянці

  Росіянку Ксенію Сухінову визнали ”Міс світу” у фіналі конкурсу в Йоганнесбурзі, Південно-Африканська Республіка
Росіянку Ксенію Сухінову визнали ”Міс світу” у фіналі конкурсу в Йоганнесбурзі, Південно-Африканська Республіка

Конкурс краси "Міс світу-2008" завершився 13 грудня в Йоганнесбурзі, столиці Південно-Африканської Республіки. Титул найвродливішої здобула 21-річна білявка Ксенія Сухінова з російського міста Тюмень. До п"ятірки суперфіналісток також потрапили дівчата з Індії, Тринідаду і Тобаго, Анголи та ПАР. Українка 18-річна Ірина Журавська завершила змагання серед 15 фіналісток.

— Я хочу виспатися, — розповідає журналістам Ксенія Сухінова. — Перед фіналом спала дві години, страшенно втомилася.

Каже, що найважчим у конкурсі були репетиції. Дівчат фотографували, брали у них інтерв"ю, влаштовували спортивні змагання. Останнє росіянці було до вподоби — дівчина з дитинства займалася гімнастикою, плаванням і біатлоном.

Брати участь у конкурсах краси Ксенії пропонували ще в школі. Однак вона відмовлялася. У Тюмені займалася хореографією, доки один із викладачів не вмовив піти в модельне агентство. Невдовзі Сухінова отримала титул першої красуні Тюмені, рік тому — корону "Міс Росія".

Ксенія навчається в Тюменському нафтогазовому інституті на техніка-кібернетика.

— Хочу закінчити цього року інститут, але навіть гадки не маю, як із цим впораюся, — каже росіянка. — У мене тепер стільки обов"язків за програмою "Міс світу" — благодійні акції, зустрічі по всьому світу, прес-конференції.

1992-го титул "Міс світу" здобула росіянка Юлія Курочкіна. За кілька років від кар"єри манекенниці відмовилася. Нині займається бізнесом і виховує 10-річну доньку.

2002-го росіянка Оксана Федорова відмовилася від титулу "Міс Всесвіт". Рішення пояснила так: обов"язки переможниці заважатимуть закінчувати навчання в Петербурзькій академії внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Корону "Міс світу" віддали росіянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути