четвер, 18 жовтня 2007 15:57

Криниця з шампанським сниться до зради

 

"Мені часто сниться рідна хата. Уже її давненько нема. Я рідко приїжджаю в село, бо від Києва далеко. Хата глиняна була, з долівкою. На зиму обкладали стіни очеретом чи рогозою, щоб захищало від холоду й вітрів. Наснилася хата і криниця біля обійстя. Чогось я пішов набирати воду не у відро, а в якусь зелену пляшечку з тонкою високою шийкою. Зазирнув у криницю, а в ній вода чиста, небо віддзеркалює. Ухопився за корбу й почав опускати відро на ланцюгу. Чомусь довго опускав, ніби не у криницю, а в безодню. Коли по вінця набралося води, так мені тяжко стало. Думаю: мені ж не треба багато, якби тільки пляшечку наповнити. Коли підтяг вище — з відра летить піна, шипить. "Швидше набирай, це шампанське!" — скомандував невідомий. Я розгубився, а тоді припав до відра й почав пити. Так жадібно п"ється хіба що у велику спеку. Якось умудрився з лопуха зробити лійку, приставити до горловини пляшки й наповнити посудину. Потім пішов і здав пляшку до аптеки. Молода аптекарка наклеїла цінника, а мені видала 100 гривень. Я відмовлявся брати гроші. "Це за пляшку гроші, бо за отруту платять отрутою", — сказала дівчина. Чого тільки не передумав. Уже й алкоголізм прогнозував собі, любов із молоденькою, збільшення пенсії.

Анатолій Спиридонович, 62 роки, виходець із Миколаївщини".

Усе може бути. Якщо ви одружений, то з часом можете стати вдівцем. Скрутні часи тривалими не будуть. У вашому житті бракує щирих друзів. Не замикайтеся в собі, спілкуйтеся, більше бувайте на природі. Криниця з чистою водою сниться до прибутку, із шампанським — до зради чи втрати.

Корзину від яблук ніс якийсь парубок. Думаю, що вийду скоро заміж


"Уві сні я порозсипала яблука, що несла у великій корзині. Плоди розкотилися в різні боки. Мені стало соромно, що так необачно перечепилася за дрючок. Я не кинулася збирати яблука, а дременула щодуху, навіть кошика покинула. Але всі яблука, наче намагнічені, котилися услід. У мене було багато хлопців, мабуть, вони котяться за мною.  Корзину від яблук уві сні ніс якийсь парубок. Думаю, що вийду скоро заміж.

Інна, 26 років, м.Київ".

Можливо й так. Але не поспішайте з висновком. Яблука можуть символізувати успіхи, прибутки, хвороби, зради, втрату себе.

Зараз ви читаєте новину «Криниця з шампанським сниться до зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути