Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 16:02

Кіркорову подарували годинник за півмільйона доларів

У Москві італійський дизайнер Роберто Каваллі, 67 років, представив нову колекцію. У галерею мистецтв Зураба Церетелі він запросив співака Філіпа Кіркорова, 41 рік. 30 квітня в артиста був день народження. Модельєр вибачився, що запізнився з привітаннями, і подарував Кіркорову годинник марки "Роберто Каваллі Есон". Хронометр коштує $500 тис., має календар і секундомір.

— Мені страшно носити такий годинник, — каже Кіркоров. — Два роки тому на гастролях у Новосибірську в мене вкрали годинник за 100 тисяч доларів, а тут — півмільйона.

Співак у 2001–2006 роках був обличчям торгової марки "Роберто Каваллі" в Росії. 2006-го, під час візиту кутюр"є Каваллі до Києва, журналісти запитали дизайнера про дружбу з Кіркоровим. Філіп часто вихвалявся цим.

— Хто-хто? — перепитав Каваллі. — Та ні, я не знаю цієї дами.

На вечірці після презентації Каваллі та Кіркоров сиділи за столиком і піднімали келихи шампанського. Перед гостями виступила українська співачка Ані Лорак. Вона була в сукні від Каваллі, за яку Філіп Кіркоров заплатив приблизно $70 тис. Співак стежив за реакцією Каваллі. Коли той заплескав у долоні, Філіп почав аплодувати.

Не сподобалася вечірка співачці Лоліті Мілявській, 44 роки. Вона — українка, родом із Мукачевого Закарпатської області.

— Маестро! — Мілявська підняла келих за Каваллі. — Ет, та ж він не розуміє російською. Коротше, — звернулася до перекладача, — скажіть йому "спасибі" за те, що він робить речі, які прикривають наші зади.

Потім Мілявська додала:

— Нудно тут: їсти нічого, люди пити не хочуть. Чого сидимо, кого чекаємо? Одна я тут, як блазень, усіх розважаю.

Зараз ви читаєте новину «Кіркорову подарували годинник за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути