Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2009 18:40

Кіркоров знявся у фільмі "Кохання у великому місті"
5

Співачка Віра Брежнєва зіграла у фільмі ”Кохання у великому місті” дружину одного з героїв. У відвертій сцені вона знялася з російським актором Олексієм Чадовим
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Шоумен Володимир Зеленський став співавтором сценарію комедії
Російська актриса Світлана Ходченкова зіграла сексопатолога Настю
Співак Філіп Кіркоров і продюсер Олександр Богуцький (ліворуч) дивляться трейлер фільму
На презентацію стрічки у ресторані ”Дежавю” прийшли співавтор ідеї фільму Борис Шефир (ліворуч) і керівник відділу кіновиробництва студії ”95 квартал” Андрій Яковлєв

— Киркорова надо дождаться! — хвилюється учасник студії "95 квартал" 31-річний Володимир Зеленський. У столичному ресторані "Дежавю" презентують кінокомедію "Кохання у великому місті", сценарій до якої написали "кварталівці".

Зеленський зіграв у стрічці стоматолога Ігоря. За сюжетом він із двома друзями живе в Нью-Йорку розгульним життям. Якось на вечірці вони зустрічають Святого Валентина, якого зіграв російський співак 41-річний Філіп Кіркоров. Він позбавляє друзів чоловічої сили, доки вони не знайдуть справжнє кохання. Комедію зняли за 27 днів у Нью-Йорку, її бюджет — $4 млн.

Презентацію фільму затримують на півгодини — чекають на Кіркорова. Зрештою Зеленський іде за лаштунки, просить Філіпа поспішити. Кіркоров з"являється в залі, обіймаючи за плечі співачку Ані Лорак. Цілує її й відпускає. Та швидко тікає з ресторану.

Кіркоров помітно погладшав, неголений, у футболці з портретом актора Аль Пачіно. У фільмі співак носить футболку з написом: "Кто не с нами, тот Киркоров". Розповідає, що на роль Святого Валентина напросився.

— Хотів зіграти у продовженні фільму "Гітлер капут". А його продюсер Сергій Лівнєв сказав, що вже має для мене роль. Я був упевнений, що візьмуть одразу, а мені кажуть, що треба пройти проби... Провалив їх із тріском, бо створив образ такого гламурного, примхливого Валентина. А режисер бачив його романтичнішим, самотнім. Урятував мене Зеленський — умовив режисера взяти мене. Два місяці не можу вийти з образу, такий я милий тепер.

У кількох епізодах Філіпа Кіркорова підвішують за ноги з балкона.

— Мене таке не лякає, — відмахується співак. — Я екстремал, люблю всякі там "американські гірки"... Але на час зйомок скасував усі концерти, тобто відмовився від боротьби з нуждою.

Одну з головних жіночих ролей зіграла екс-учасниця гурту "Віа Гра", 25-річна співачка Віра Брежнєва.

В українських кінотеатрах комедію "Кохання у великому місті" покажуть 5 березня.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров знявся у фільмі "Кохання у великому місті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути