Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 19:18

Кирило Хітров потягнув ногу перед "Євробаченням"

24-річний танцівник Кирило Хітров 6 вересня мав виступати на танцювальному "Євробаченні" в шотландському місті Ґлазґо із гімнасткою Лілею Подкопаєвою, 30 років. Пара виступала у проекті "Танці із зірками-3". Проте Хітров пошкодив праву ногу. Танцівника замінили Сергієм Костецьким. Із ним Подкопаєва виграла "Танці із зірками-2".

— На місяць поїхали із Подкопаєвою до Ялти. Там Ліля щороку відпочиває із дітьми, — розповідає Кирило в кав"ярні "Дабл Кава" на майдані Незалежності. — 30 липня розтягнув зв"язки на правій нозі — тренувалися по сім годин на день. А ми із Подкопаєвою повністю підготували джайв. Ліля захотіла зробити трансформацію сукні: вийти в довгій, а під час танцю залишитися в короткій. Не знаю, чи в Подкопаєвої вийде із Костецьким.

Біля Хітрова на стільці сидить наречена, 18-річна киянка Дарія Сопіна.

— Хотів узяти Дашу на "Євробачення", — знизує плечима. — Зате тепер активно готуємося до весілля. 20 і 21 вересня гуляємо в Одесі. Розпишемося в "Літературному музеї", а повінчаємося через рік чи два. На 21 вересня замовили ресторан біля моря. Діма Дікусар з Іриною Білик обіцяв приїхати. Він мій давній друг, танцювали в одному клубі. Наші батьки досі дружать. І Подкопаєва із чоловіком Тимофієм Нагорним будуть.

Даша крутить на пальці золотий перстень із діамантами.

— Це Кирило подарував, коли просив руки. Ми гуляли берегом моря в Одесі. Кирило про літо говорив, раптом став на коліно й дістав каблучку, — кліпає довгими нафарбованими віями.

Хітров знімає перстень із правого мізинця.

— Посередині воно трохи вигнуте, — показує. — Замовлення зробили в Дашиного родича-ювеліра із Донецька. Обручки обійшлися в 3500 доларів. Усередині буде гравірування дати нашого весілля й напис: "Із любов"ю від Кирила... від Даші".

— Вбрання вже готове?

— Світлий костюм на перший день Кирилу пошив дизайнер Олексій Рего. Він зробив форму українським олімпійцям, — розповідає Дарія. — На другий день одягне білі штани та блакитну сорочку. Я спочатку хотіла нестандартну весільну сукню, але вирішила вийти заміж у пишній білій. А наступного дня одягну фату до короткої сукенки або білих шортів. Гостей буде 60.

Пара півроку живе в трикімнатній квартирі Хітрова. Придбав її торік у грудні.

— Із Дашею познайомилися 4 вересня в університеті імені Шевченка. Ми вчимося в паралельних групах. Ніколи не думав швидко одружуватися, — чухає потилицю. — Планував гуляти років до 30.

Дарія єдина донька в сім"ї.

— Коли стала зустрічатися із Кирилом, мама пішла до жінки, яка займається нумерологією. Та вирахувала, що в нас роковий шлюб і доля. А Кирило панічно уникав зустрічей із мамою. Але якось зайшов у гості, а вона раніше приїхала — і попався.

Батько Хітрова має фірму "Хітпласт" в Одесі, виробляє поліетиленові пакети для супермаркетів. Кирило керує її філією в Києві з 2004-го, коли покинув танці.

— Я не такий фанат танців, як Чапкіс, — каже. — Але повернувся, коли запропонували виступати із Подкопаєвою. Хотів перевірити, чи зможу танцювати після кількарічної перерви.

Пара Подкопаєва—Хітров покинула "Танці із зірками-3" перед самим фіналом.

Не знаю, чи в Подкопаєвої вийде із Костецьким

— Вас засудили? — питаю.

— Ще на початку проекту перше місце обіцяли Могилевській, — каже Хітров. — Їй запропонували танцювати вдруге, із травмою руки. Могилевська поставила умову керівництву каналу й "Стар Медіа", що має стати першою. Вони погодилися, але не знали, що вистрелить якийсь Мрочек (польський учасник конкурсу. — "ГПУ".).

Каже, що Могилевську з Ямою "витягувало" журі.

— Кожна пара чергувала виступи: "стандартні" (вальс, танго, квік-степ, де в дівчини довга сукня та фраки в хлопців) із "латиною" — живим і цікавішим танцем. Передостанні три програми Могилевська й Яма танцювали лише "стандарти", а "латину" тримали на фінал. Італійський суддя зробив Лілі зауваження за низькі підбори — начебто не відповідали професійному взуттю. Але того ж вечора Яма виступав у армійських чоботах, але судді мовчали. Перед останнім виступом Нагорного попередили, що ми мусимо покинути проект. Наші вболівальники спеціально голосували проти Могилевської. Наталка постійно запізнювалася на генеральні репетиції. Її всі боялися. Не знаю, як Яма витримав.

1984, 24 травня — Кирило Хітров народився в Одесі в родині моряка
1991 — почав танцювати
2001 — вступив у Київський національний університет культури і мистецтв; став абсолютним чемпіоном України з танців
2004 — покинув танці. Займається бізнесом. Через рік купив авто "тойоту"
2007 — студент юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка; 4 вересня познайомився із киянкою Дарією Сопіною; купив трикімнатну квартиру

Зараз ви читаєте новину «Кирило Хітров потягнув ногу перед "Євробаченням"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути