Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 05:15

Кароль і Білик дають у магазинах знижки

У столичний бутик "Щастя" завезли нову колекцію одягу сезону осінь–зима. Найдорожча сукня — жовто-біла від ліванського дизайнера Зухаїра Мурада за 24 тис. грн. Найдешевше коштують зимові австралійські уґґі за 2,4 тис. грн. Сумки із модної цього сезону шкіри пітона продають від 24 тис. грн. Туфлі в тон обійдуться удвічі дешевше.

Перед входом до бутику розстелена червона доріжка. Двері відчиняє охоронець у чорному костюмі і білій сорочці. У магазині грає спокійна музика. Консультант 25-річна Лариса пропонує каву.

— Одяг у нас європейських та американських марок. Із відомих дизайнерів представлені Зухаїр Мурад та британка Дженні Пекхем. Пошитий нею одяг носить героїня серіалу "Пліткарка" американська акторка Блейк Лайвлі. Усе в одному екземплярі. Максимум буває два розміри. Багаті люди не люблять бачити на комусь такі самі речі.

У бутику працює чотири роки.

— Продавці мають гарно виглядати. Не обов'язково бути схожою на зірку естради. Але немита голова й облуплений лак — неприпустимо. Підбори за бажанням. Можна ходити і на низькому ходу.

Нові колекції вибирають за півроку.

— За два місяці до надходження починаємо показувати картинки клієнткам, — каже Юлія Магдич, власниця бутику. — Вони стають у чергу. Нема такого, як в інших крамницях, порився і щось собі знайшов. На місці можуть докуповувати сумочки, взуття, браслетики. У кожній колекції є сукні, які голлівудські зірки одягають на червоні доріжки. Он зараз маємо біле плаття, що акторка Рейчел Вуд одягала на Венеціанський фестиваль. Коштує 33 тисячі гривень. Недавно була сукня, яку Анджеліна Джолі носила на прем'єрі свого останнього фільму.

Дуже багато клієнтів з регіонів приїжджають. Зазвичай це доньки власників заводів та ферм. Переважно київські, дніпропетровські, одеські та львівські покупці. Із відомих людей заходять співачки Тіна Кароль, Ірина Білик, телеведуча Тетяна Рамус. Даю їм додаткові знижки, якщо просять. А просять завжди. У день буває до 15 клієнтів. Для таких магазинів це багато, бо кожному треба приділити десь годину уваги.

Власниця бутику за новими колекціями їздить повсюди, окрім Мілана.

—  В Україні популярні "інсайдери". Це ті, хто купують підробки дорогих брендів. Я таких дівчат бачу відразу. В них перепалене волосся, негарна шкіра. Краще за собою більше доглядати, фігуру тримати в порядку, ніж носити підроблений "Шанель".

Зараз ви читаєте новину «Кароль і Білик дають у магазинах знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути