четвер, 25 вересня 2008 17:16

Камерон Діаз вмивається мінеральною водою

Автор: фото: reuters/Jeff Zelevansky
  Голлівудська актриса Камерон Діаз та британець Пол Скульфор разом дивляться тенісний поєдинок між американцем Енді Роддіком і чілійцем Фернандо Ґонсалесом  на турнірі у Нью-Йорку 2 вересня 2008 року
Голлівудська актриса Камерон Діаз та британець Пол Скульфор разом дивляться тенісний поєдинок між американцем Енді Роддіком і чілійцем Фернандо Ґонсалесом на турнірі у Нью-Йорку 2 вересня 2008 року

Голлівудська актриса 36-річна Камерон Діаз закрутила роман із британцем Полом Скелфором. Він на рік старший. Працює моделлю. Раніше Пол зустрічався з актрисою Дженніфер Аністон.

— Мій чоловік має бути біля мене постійно, — заявляє актриса. Вона подарувала йому ключі від свого особняка в Лос-Анджелесі.

Камерон Діаз народилася в Каліфорнії. Батько Еміліо, родом із Куби, був бригадиром у нафтовій компанії. Він вибрав ім"я дівчині.

— Батько завжди полюбляв дивні імена. Якби я народилася хлопчиком, він назвав би мене Меначеном Ель Геніо, — жартує актриса.

Підлітком Камерон мріяла стати зоологом. Змусила батьків купити їй трьох собак, стільки ж котів та п"ятеро папуг. У знайомих узяла двох змій. Сама ловила для них мишей. Потім захопилася рок-музикою.

— Ходила в джинсах і сорочці навипуск, у кашкеті. Батько довго відучував мене лаятися. Любив приказувати: "Якщо можна надерти комусь зад зараз, навіщо це відкладати?".

У 16 років познайомилася з фотографом Джефом Данасом. За першу фотосесію отримала $125. Через рік заробляла по $2 тис. за день зйомок.

Якось на столі свого комерційного менеджера Камерон знайшла сценарій комедії "Маска". Заявилася на кастинг. Продюсери змусили її перефарбуватися в білявку. Відтоді Камерон не змінює кольору волосся. Щоби збільшити бюст, одягала білизну з підкладками. Після виходу фільму Діаз назвали "секс-бомбою з почуттям гумору".

Камерон п"ять років зустрічалася з режисером Карлосом де ла Торре. Вони познайомилися на вечірці. Карлос переконав Діаз піти з модельного бізнесу.

— Потім сам про це пошкодував, — каже актриса. — Я тільки й думала про кіно. Карлос постійно скаржився, що не приділяю йому достатньо уваги. Призначав зустрічі, а я не приходила.

Сміялася, коли впала з серфінгу і зламала ніс

Під час чергової сварки режисер закинув Діаз, що без нього вона нічого не варта. Камерон спакувала речі й пішла.

У 29 закрутила роман із актором Метом Діланом.

Він зраджував Камерон. Часом знайомив зі своїми коханками. Новий хлопець актор Джаред Лето примусив її кинути курити та привчив до вегетаріанства. Але пішов від Діаз, коли та знялася у відвертій сцені.

В актриси почалася депресія.

— Щодня перед дзеркалом вишукувала нові зморшки, — говорить Камерон.

На одній із вечірок вона познайомилася з актором і співаком Джастіном Тімберлейком. Вони обмінялися телефонами. Наступного ранку чоловік снідав у неї вдома. Камерон старша на вісім років.

— Нам це не заважає, — запевняє актриса. — Поруч із Джастіном я молодшаю. Він ненавидить мої сльози.

Джастін пропонував їй одружитися, та його мати виступила проти. Через чотири роки він покинув жінку. Не пробачив сцени в порнофільмі на початку кар"єри.

— Кожен може побачити тебе голою всього за 40 доларів! — кричав на Камерон.

Діаз заявила, що взагалі не вийде заміж, а дитину зачне штучним шляхом.

В актриси проблемна шкіра обличчя. Щодня вмивається мінеральною водою, але продовжує яскраво фарбуватися. Торік журнал "Форбс" назвав Діаз найбільш високооплачуваною акторкою у світі. За рік вона заробила $50 млн.

1972, 30 серпня — Камерон Діаз народилася в американському місті Лонґ Біч, штат Каліфорнія

1988 — пішла працювати фотомоделлю, отримала перший гонорар — 125 доларів

1994 — зіграла першу роль у кіно; почала зустрічатися з режисером Карлосом де ла Торро

2001 — почала зустрічатися з актором Метом Діланом

2003 — закрутила роман зі співаком Джастіном Тімберлейком

2007 — стала найбільш високооплачуваною акторкою у світі — заробила 50 мільйонів доларів

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діаз вмивається мінеральною водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути