середа, 09 листопада 2011 07:30

Каха Каладзе повернеться до Грузії

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Футболіст Каха Каладзе з дружиною дизайнеркою Анукі Арешидзе у жовтні приїхали до Києва на Тиждень моди
Футболіст Каха Каладзе з дружиною дизайнеркою Анукі Арешидзе у жовтні приїхали до Києва на Тиждень моди

Після закінчення футбольної кар'єри в італійському клубі "Дженоа" 33-річний Каха Каладзе разом із сім'єю переїде жити до Грузії.

— Я там народився, виріс та не уявляю себе без тої країни. Там моя рідня і рідня моєї дружини. Але я маю багато друзів і в Італії, і в Україні. Коли буваю у Києві, завжди бачуся з колишніми одноклубниками по "Динамо". Особливо дружу з Шевою (футболіст Андрій Шевченко. — "ГПУ"). Коли грали з ним за "Мілан", дуже здружилися. Зараз рідко бачимося, бо він грає в Києві і часто їздить до своєї сім'ї в Лондон, — розповідає футболіст на презентації першої колекції жінки Анукі Арешидзе. Одягнутий у чорний костюм та біло-чорні туфлі. У лівій кишені піджака — рожева хустинка. — Мені сподобалася колекція дружини, але в мене трохи інший смак. Я люблю таку класику й елегант, як Том Форд і ще кілька італійських дизайнерів. А от взуття Анукі із чоловічої колекції — прикольне. Особливо його добре взувати влітку.

Із дружиною Анукі, 30 років, побрався 2008-го. За рік народився син Леван.

— Анукі — чудо. Ми познайомилися, коли вона приїхала до Мілана, щоб працювати моделлю. Друзі попросили мене допомогти їй, оскільки в країні була вперше. Коли почали зустрічатися, я відчув, що це моя людина. До того ж на той час мені було 30 років. Холостяцьке життя набридло. І я вирішив одружуватися.

Зараз сім'я живе в Мілані. Коли прилітають до Києва, мешкають у квартирі футболіста на бульв. Шевченка.

Каха Каладзе має ресторан у Мілані, готель на грузинському курорті Кобулеті і готель у Києві. У Грузії заснував будівельну компанію "Кала-Капітал" та відкрив комерційну фінустанову "Прогрес банк".

Зараз ви читаєте новину «Каха Каладзе повернеться до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути