пʼятниця, 12 вересня 2008 17:29

Ірину Чорномаз визнали найкрасивішою дружиною у світі

Автор: фото надано ТаbloID6
  Харків’янка Ірина Чорномаз двічі здобувала корону найвродливішої: у 1993-му перемогла в конкурсі ”Міс Україна”, у 2008-му — ”Місіс Глоб” у Сполучених Штатах
Харків’янка Ірина Чорномаз двічі здобувала корону найвродливішої: у 1993-му перемогла в конкурсі ”Міс Україна”, у 2008-му — ”Місіс Глоб” у Сполучених Штатах

33-річна харків"янка Ірина Чорномаз 30 серпня здобула звання найкрасивішої заміжньої жінки. Із американського міста Палм-Спрінгс вона привезла титул "Місіс Глоб-2008". Це один із найпрестижніших конкурсів краси. Цього року змагалися 35 учасниць. Наймолодшій було 28 років, найстаршій — 52.

Ірина Чорномаз — не новачок у конкурсах краси. 1993 року вона здобула титул "Міс Україна".

— Я тоді виступала під іншим прізвищем — Барабаш, — усміхається Ірина. — Після конкурсу довго в дівках не сиділа. Швидко вийшла заміж.

Чоловік Ірини — бізнесмен Дмитро Чорномаз, у Харкові володіє мережею промтоварних магазинів. Кар"єру моделі Ірина покинула. 1994-го народила доньку Христину, 2003-го — сина Олександра.

— Люблю готувати, печу тортики, пиріжки. Діти з таким задоволенням їдять, що й сама інколи перестаю зважати на фігуру. Обожнюю ходити магазинами, придивлятися до всіляких дрібничок, якими можна гарно прикрасити квартиру.

День для Ірини починається рано. Прокидається перед сьомою ранку. Готує сніданок.

— Доньку збираю до школи. Сина відводжу в дитячий садок, а сама йду до спортзалу. Тренуюся щодня. Потім із родиною можна й пообідати.

Ірина й досі не може оговтатися після конкурсу.

— Відчуваю різницю в часі. Коли в нас робочий день у розпалі, у Сполучених Штатах ще сплять.

Каже, поїхала на конкурс "Місіс Глоб-2008" спонтанно.

— Зустріла в місті давню приятельку Наталку Ковальову. Зараз вона керівник Центру мод. Розговорилися. Я сказала, що чогось у житті не вистачає, хочу нових вражень. Наталка розповіла, що є конкурс для місіс. Про перемогу спочатку й не мріяла — думала розвіятися. Коли розпочалося змагання, відчула свої сили й почала змагатися по-справжньому. Витримувала 12-годинні тренування.

Із Каліфорнії Ірина привезла корону, діамантове кольє і гроші. Усі кошти, за умовами конкурсу, витратить на благодійність — створить у країні фонд допомоги жінкам.

— Мені страшно розпочинати таку справу. Та в мене надійний тил — чоловік і діти, — каже.

А ще жінка хоче спробувати себе в ролі телеведучої. Вона закінчила Академію культури в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Чорномаз визнали найкрасивішою дружиною у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути